TOVIA 600A Vara Držalo za 1,0-5,0 mm Izolirana Elektroda Držalo Vijak Vara Vijak Palica Za Varjenje Varjenje

TOVIA 600A Vara Držalo za 1,0-5,0 mm Izolirana Elektroda Držalo Vijak Vara Vijak Palica Za Varjenje Varjenje

w124189

Novo

Na zalogi

€24.42 €17.09
Količina

Oznake: mig varilec, varilec, objemka cevi, tesarstvo orodja objemke, nosilec objemka, mig varjenje objemka, proskit orodje, dyi set, varjenje objemka, ogrevanje, prezračevanje in hlajenje.

Izolirana Cleamping Glavo

Enostavno pritrdite varjenje palico in ni strah, ki padajo na tla.Izolirana cleamping glavo, ki je izdelan za vrhunsko DMC materialne pomoči v odlično hladilni učinek med varjenje palico in elektrod držalo.

Dva delovna kota lahko choosed:90°in 45°.

Vijak Elektroda Imetnik s Čisto Cooper Jedro

Pritrdite dva vijaka, da pritrdite kabel.Vijak napravo vzdržuje podjetje, čeprav je bila uporabljena večkrat.

Kako uporabljati?

1.Povlecite 2.Vzemite žice vstop v ročaj,zaviti žice skozi enega pad 3.Podvrnuti jih v jedro in ga privijte z dvema vijak 4.Vstavite 5.Spin out malo 6.Vstavite eno varjenje palico in spin tesno.

Spodnji ročaj načrta:preprečiti, umazanijo in vodo

Spodnji ročaj je iz gume, ki obdaja žice preprečevanje naplavin in vode do neke mere od vstopa na ročaj

Ergonomski izoliran ročaj

Ergonomski izoliran ročaj udobno prilega v dlan, ko varjenje in je idealen za varilce " varnost.Poleg tega ima dve značilnost visoko temperaturo, odpornost in trmast.

Rdeča vpenjanje glave:DPS materiala Ročaj:Antiskid gume Jedro gradiva:Čisti baker Paket vključuje:Vara imetnik+dva vijaka+enega pad+en imbus ključa+pritiskom tesnilo Na voljo Varjenje palico premer:1.00-5.00 mm Nazivni tok:600Amp

Dostava v druge države,kot je običajno potrebuje 30-70 dni Q1:Kako za sledenje pošiljke? 1. Lahko spremljate v skladu s svojo številko za sledenje skozi to spletno stran:https://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860690.0.0.6ace3b27ep5INq 2. Vsekakor ta spletna stran je tudi delal:https://www.17track.net/sl 3. Če še vedno ne morete slediti vaši parceli,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Q2:Kaj lahko storimo, če dostave zaščito čas je potekel?Če je vaš dostave zaščito čas je potekel,prosimo, da se pomiri in nas kontaktirajte.Bomo podaljša dobavni zaščito čas.Ste lahko prepričani, da vaš denar ne bo šel na naš račun.

Če ste zadovoljni z nami,vas prosimo, da nas 5 star dobre povratne informacije, in boste dobili presenečenje.Če imate kakršne koli težave,se obrnite na nas in mi vam bomo zadovoljivo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki