Moški Šport Stiskanje Šport Obleke Hitro Suhi Tek Kompleti Oblačil, Športnih Joggers Usposabljanje Telovadnici Fitnes Trenirke Teče Set

Moški Šport Stiskanje Šport Obleke Hitro Suhi Tek Kompleti Oblačil, Športnih Joggers Usposabljanje Telovadnici Fitnes Trenirke Teče Set

w123624

Novo

Na zalogi

€23.47 €11.03
Količina

Oznake: ženski tekaški, uradni asics, jakna moški, im tek moški, hoodi ženske, trenirka moški, noge šport, šport oblacilo ženske, trenirka ženske, ironbymironova.

Novo Stiskanje Moške Športne Obleke Hitro Suhi Tek Kompleti Oblačil, Športnih Joggers Usposabljanje Telovadnici Fitnes Trenirke Tekaški Komplet Moški

Informacije O Velikosti

Izdelek je Azijski velikosti in s elastičnost, prosimo izberite velikost po Priporočamo Višino in Priporočam Težo.

Za podrobnejše informacije o velikosti, prosimo preverite na koncu podrobnosti o izdelku.

Moški šport za Pomlad, Poletje, Jesen in Zima

(vključno z, vendar ne omejeno na manj možnosti, prosimo, preverite barvo/tekmo, možnosti za podrobnosti)

Vlogo za to je moški šport /športno oblačilo

Model Show

Podrobnosti Zaslon

Visoka kakovost telovadnici tkanine, ki so namenjena za najbolj udobje in najboljše delovanje

Mehak, udoben, prijazen do kože, anti-mucke in proti bledenju

Vrste Opomnik

Velikost Podrobnosti

(Enota:cm--Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3cm razlika)

1. Mi bomo poslali postavke v 2-3 dneh, ko je sistem potrjuje kupca plačilo.

2. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih lokalnih uvozne dajatve, kupci so odgovorni za carinske dajatve, če obstaja.

3. Za katerega koli razloga, bomo povračilo kupci, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni po uspešno dostavljeno.Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

4. Izdelki so poslane za www.apok.si Standardne Dostave, www.apok.si Premium Dostava ali Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in nekatere druge dejavnike, ki lahko sprejme do 60 delovnih dneh.

5. Če želite, da se predmeti hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitreje dostava: TNT, EMS, UPS, DHL, FedEx, DPEX itd.Preko teh načinov, lahko dobite postavke v 5-7 delovnih dneh.

Hvala za to, da se zanimajo naši trgovini, vaše zadovoljstvo je naš cilj, bomo poskušali naši moči, da zagotovi najboljšo kakovost z najboljšo ceno in storitvijo.Za boljše sodelovanje, vljudno prosim, preberite spodaj pomembne opombe:

1. Vljudno prosim pomagajte razumeti, da je mightbe nekoliko razlika za barvo in velikost med realnim elementi in informacije, ki so prikazane na zaslonu.

2. Prosim, pustite vaše polno ime in jasen naslov, ko oddate naročilo.

3. Pišite nam, če ne boste prejeli, vaš postavke v času dostave.

4. Vljudno prosim govoriti, da nas, če obstaja kakršen koli problem s predmeti, in ne dajejo nobenih negativnih pripomb, preden je prejela naša rešitev.

5. Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, vljudno prosimo, da nam nudijo 5-star vrednotenje in delite naši trgovini informacije z ljudmi, ki jih skrbi.Vaše pozitivne komentarje in slike skupna raba bo zelo cenjeno.

Zahvaljujemo se vam, da so testirani in imajo velik dan.

Lep pozdrav,

OKUQUBE ekipa

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki