Strokovno Prenovljen Za 3DS 3DSXL 3DSLL Igra Konzola Za 3DS Igre konzole S 16 GB pomnilnika kartico

Strokovno Prenovljen Za 3DS 3DSXL 3DSLL Igra Konzola Za 3DS Igre konzole S 16 GB pomnilnika kartico

w123595

Novo

Na zalogi

€106.78
Količina

Oznake: ms pomnilniške kartice, samsung a320f galaxy a3 2017, nočno nebo 3ds max, 3ds 2ds, nintendo ds ds lite, mica gameboy, consol xbox, vezi nintendo, igre psp, igra stick ios.

Prosimo, uporabite 5V 1A low power polnilec za polnjenje konzole.

Stroj različica je podal na naključno.Sistem, jezik je na splošno angleščini ali Japonščini.Naprava je bila odklenjena in igre lahko naložite na voljo.Trenutno Nintendo še vedno zagotavlja brezplačne spletne storitve za 3DS, in lahko igrate na spletu iger z drugimi igralci po vsem svetu.

Pakiranje, vključno z : 1*Prenovljen Igri Konzolo (gre za Originalne matične plošče, Prvotno Resnično Resnično Resnično OriLCD) 1*USB kabel za polnjenje. 1*16GB TF(sistem) Opis : To je Prodajalec Izvirne Prenovljen Za Nintendo 3DS sistem igralne konzole.Vse konzole so v celoti prenovljen, ki vključuje vse, notranji popolnoma očiščeni.Vse opremljeno z novo lupine, in nove leče & zaslona na dotik, kjer je potrebno.Vse so v celoti delo in preizkušeno!Bomo naključno prenesite igre za vas, da preizkusite kavo, pa mi ne more pomagati, da prenesete iger.Ker ima vsaka država drugačen jezik.Sem lahko prenesete le nekaj Kitajski igre.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki