Kitajski Brezžični Daljinski upravljalnik Dekoder Analyzer CY3000 vgrajena Litijeva Baterija z Dvojno frekvenco Pripravljenosti

Kitajski Brezžični Daljinski upravljalnik Dekoder Analyzer CY3000 vgrajena Litijeva Baterija z Dvojno frekvenco Pripravljenosti

w123468

Novo

Na zalogi

€50.96
Količina

Oznake: čip keychain, ios avto analyzer, tester analyzer, mala analizator spektra, dvojno rfid, analizator daljavo, nizke frekvence masaža stroj, tester daljinski krmilniki, daljinski upravljalnik regulatorji, nizke frekvence masaža.

modname=ckeditor

Ta izdelek se uporablja samo za proizvodnjo in testiranje brezžični daljinski upravljalnik, oddaljeni nadzor oprema projekta je razvoj, proizvodnja in odpravljanje napak, ne podpirajo daljinski upravljalnik avtomobilov in rolling code garažna vrata, vas prosimo, da ne bi narobe razumeli, je razpokane orodje, hvala vam!

Cy-3000, brezžični daljinski upravljalnik opremo detektor, je posebej zasnovan za načrtovanje, iskanje napak, vzdrževanje in preizkušanje brezžični daljinski upravljalnik opremo.Eno kavo v roki bodo zagotovili močno podporo za svoje delo.

Značilnosti Izdelka:

1. Uporaba smer, se lahko uporablja za proizvodnjo brezžični daljinski upravljalnik opremo sprejemnik, oddajnik, iskanje napak in odkrivanje.Primerna je za vse vrste brezžični daljinski upravljalnik naprave s fiksno kodo čipa PT2262 in svojo združljivo čip in učenja kodo čipa eV1527 in svojo združljivo čip kot kodiranje čip.

2. Sprejme visoke hitrosti mikroprocesorski čip z višjo računalništvo hitrosti in večje zmogljivosti, tako da je celoten sistem lahko dosegli višjo učinkovitost.

3. Uporaba Kitajski zaslon, Kitajski zaslonu, bolj intuitivna, vidite besede, ki pomeni, več visoko-kakovostni razred, lahko pokažejo več vsebine, in vse funkcije, ki jih nastavite v meniju, tako delovanje je bolj intuitivno in priročno.

4. Nastavite 315M in 433M dve standardni frekvenci strokovni ravni, ki prejemajo modul, dual-pogostost pripravljenosti, samodejno brezhibno samodejni preklop. (Druge frekvence, ki se lahko meri glede na kupčeve zahteve.Poleg 315M in 433M, so frekvence na trgu, kot sledi: 303M, 310M, 330M, 350M, 370M, 390M, 418M in 430M).

5. To vključuje dve standardne frekvence oddajne moduli 315M in 433M, ki je lahko nastavljen tako, da deluje na enojno ali dvojno frekvenco za programsko opremo.

6. Sprejemna občutljivost: boljša kot 110dbM, razdalja 0-15m, vendar posebni razdalja je odvisna od dejanske uporabe pogojev in okolja.

7. Prenos moči: 16dBm (40mW), razdaljo, ki je 0-20 metrov, vendar je na določeni razdalji, je odvisno od dejanske uporabe pogojev in okolja.

8. Samodejna identifikacija kodiranje čip vrsto daljinski upravljalnik opremo, so v glavnem naslednji dve vrsti kodiranje čipov na trgu:

Fiksna številka: PT2262, PT2264, HX2262, LX2262, SC2260, SC2262, CS5211

EV1527, SCL1527, PT2240, RT1527, FP527, HS527

9. Pogostost in različne parametre šifer čip uporablja v daljinski upravljalnik opremo se izračuna samodejno. (vključno s čip model, nihanje odpornost vrednost, ki se uporablja, naslov, kodo, podatke).

10. Samodejno shranjevanje zbranih podatkov, obstaja 50 parov super zmogljivosti podatkov snemalni prostor, moč okvari ne boste izgubili podatkov.

11. Dodano polno podatkov, urejanje funkcijo.Lahko uredite vrste podprtih čip na bo, in vse parametre ustrezno čip, tako da prilagodite stroj v univerzalni daljinski nadzor podprte čip, lahko shranite podatke, ki so urejali zgoraj v ustrezno skupino številko za klic, lahko pokličete ven kadarkoli.

12. Sposobnost za zaklepanje/odklepanje indeksirane podatke je bil dodan, zaradi česar je lažje za uporabnike za uporabo.

13. Hraniti v državni preprosto gredo skozi funkcija gumb uredi podatkov, lahko uresniči v treh državah gumb malo stikalo (tj., 0, 1, F), in dodal, lahko simulirajo dejanski uporabi daljinskega upravljalnika točke emisij, dolgo pritisnite začetek način dela (vendar je na ta način, samo, da lahko izvajajo stikalo gumb bit binarni, in sicer: 0, 1,), tako da bi uporabniki so bolj priročno uporabo.

14. Posebej za značilnosti XX2262 čip, zbiranje skeniranje funkcijo, je mogoče v odsotnosti daljinski upravljalnik, s to metodo, optično branje oznaka za napravo, ki se uporablja z XX2262 čip seznanjanje.

15. Integrirana zaščita funkcijo lahko zaščito brezžičnega signala daljinskega upravljalnika ustrezne frekvence v območju od 0-20 metrov.

16. Obseg: 90*70*28 mm je 1/3 manjša od cy-1000 prejšnje generacije.Velikost prejšnje generacije izdelek je 135*70*25 mm, zaradi česar je lažje izvajati.

17. Notranjo anteno, tako da lahko dosežejo višje sprejem občutljivost in več prenosa moči, in lahko dosežejo namen prenosljivost.

18. Da bi pralni bolj stabilno, bolj trpežne, več prestižnih, več občutek, uporaba izvoz varstvo okolja mehansko stikalo, na stroške odprti plesni meri industrijsko-razred strokovno plošča, vse delovanje celotne programske opreme se uporablja za nadzor stikalo, plesni meri industrijske razred plošči, lahko dosežejo daljšo življenjsko dobo in večjo stabilnost.

19. Obstajajo štiri osvetljen načini države.Običajno so izključeno, običajno na zamudo 5S, 10S zakasnitev.

20. Najmanjše pripravljenosti obratovalni tok: 20mA, čas pripravljenosti približno 10 ur.

21. Industrijska napetost: 8.4 V (vgrajeno litijevo baterijo, 8.4 V litijeva baterija, polnilnik, dodatni avto polnilec), ne samo za napajanje, tako da lahko uporabniki uporabijo več enostavno.

22. Za boljšo zaščito je vgrajena litijeva baterija v napravi, dvojna zaščita je narejena.Prvič, ne glede na ceno, litijeve baterije litijeva baterija za varstvo odbor je sprejel.Drugič, nizkonapetostna zaščita litijeva baterija je zasnovana tako, na glavni odbor, in nizko napetost, samodejni izklop je doseči, da se čim bolj celovito zaščito je vgrajena litijeva baterija in dosego namena, za daljšo življenjsko dobo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<