Prenosni iz Nerjavečega Jekla Steklenico Vode Obešalnik Ribe Usta Kampiranje Kavljem Pot Orodja Piknik Na Prostem, Obešalnik Širjenje Visi E3R1

Prenosni iz Nerjavečega Jekla Steklenico Vode Obešalnik Ribe Usta Kampiranje Kavljem Pot Orodja Piknik Na Prostem, Obešalnik Širjenje Visi E3R1

w123428

Novo

Na zalogi

€6.39 €3.51
Količina

Oznake: mokka pot kampiranje, chrome kampiranje lonec, kampiranje lonec baby, kampiranje črn lonec, kampiranje lonec stojalo, kampiranje lonec w, kampiranje litje pot, kampiranje kovinski lonec, poceni kampiranje lonec, igra kampiranje lonec.

Opis

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Material:Nerjaveče Jeklo

Velikost:6.0 inchs

Barva:Kot prikazano

Količina:1 kos

S posebnimi nihanja odpiranje načrtovanja na glavo, je mogoče zapreti, ko ni v uporabi, enostaven za prevoz in shranjevanje.

Ročni ročico, nadzor čeljusti odpiranje in zapiranje, enostavno za uporabo.

Uporabiti ga je mogoče za usta rib pri ribolovu, in to je priročno, da sprejme kljuke.

To se lahko široko uporablja v kampiranje na prostem, outdoor viseče lonce, posode, grelniki vode in drugih visi funkcije.Zunanji majhnih predmetov, velika uporabo, večnamenski!

lahka teža, enostaven za prevoz, čiščenje in shranjevanje.Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji.

Modno oblikovanje,100% Čisto Nov,visoko kakovost!

Opomba:

Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.

Ker je velikost se meri z roko, bo prišlo do napake 1-3cm, prosim, ne moti

Paket Je Vključeno:

1 kos Pot obešalnik visi kavelj

SKU:EPL0467

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<