22 MM LUKNJO UDAREC, KNOCKOUT, DIE IN UDAREC NASTAVITE, SLUGBUSTER

22 MM LUKNJO UDAREC, KNOCKOUT, DIE IN UDAREC NASTAVITE, SLUGBUSTER

w123309

Novo

Na zalogi

€3.78
Količina

Oznake: knockout, nukatap, h umre, nerjavno triclamp, udarec knockout, 22 mm udarec, scooby majica, 5 mm luknjo udarec, prilagoditev sodastream, obraz udarec.

Prosimo, uporabite spodnjo povezavo za nakup v naši novi trgovini,hvala :

KL10832 22 MM LUKNJO UDAREC, KNOCKOUT, DIE IN UDAREC NASTAVITE, SLUGBUSTER

T hese fantastično luknjači so super za izdelavo res čisto luknje, ki so brez burrs.Luknje, narejen s to vrsto udarec bistveno boljši kot v luknjo z karbida vaja malo ali veliko drugih kronske žage.Ti proizvajajo čisto luknje in se lahko uporablja pri blagih jeklene pločevine do 3mm debele ali stainlesss jekla do približno 1,5 mm debelo.

Če iščete res enostaven način, da bi res čist luknje to je najboljši izdelek za delo.

Tukaj je video za podobno vrsto luknjo udarec:

Spodaj je še en video prikazuje, kako se uporablja ta slog luknjo udarec:

NAVODILA za UPORABO KORAK 1: Če želite uporabiti to vrsto hole punch preprosto uporabo vaja, ampak kot bit za vrtanje pilot luknjo.KORAK 2: Kraj vijak skozi luknjo.KORAK 3: Priključite umrl in udarec skupaj iz punch kit.4. KORAK: Uporabite obroč ključ privijte vijak.KORAK 5: Hraniti privijanjem vijakov, dokler ne zaslišite klik zvok udarec, ki poteka skozi jekla.6. KORAK: Odstranite asselbly iz luknjo in vijak die in udarec ločijo.KORAK 7: Vrzi proč slug KORAK 8: Občudovali popolnoma očistite luknjo, da si pravkar narejen iz pločevine.Ne dlje vložitve ali čiščenje lukenj je potrebno.Mi prodajamo tri različne velikosti luknjo udarec: KL10825 - 20 mm - To je idealna velikost 1/2" luknje za kroglične ventile, pivovarna gradi itd.KL10832 - 22 mm - To je popolna velikost za 5/8" luknje za tapnite steblom in drugih pivovarna prestavi.Izdelava kegerators ali luknje skozi hladilnik vrata.KL10849 - 32mm - To je popolna velikost za 2200watt iz Nerjavečega palico grelnimi elementi, ki jih prodajamo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<