2020 Novo Univerzalno BC-R21 Mini Prenosni Radio AM FM Teleskopsko Anteno Žep Radio Svetu Sprejemnik Zvočnik na Baterijski Pogon

2020 Novo Univerzalno BC-R21 Mini Prenosni Radio AM FM Teleskopsko Anteno Žep Radio Svetu Sprejemnik Zvočnik na Baterijski Pogon

w121702

Novo

Na zalogi

€4.10 €3.28
Količina

Oznake: radio, wifi, dab, saab radio kit, radio retro vintage, activ radio antena, talki walki, Tecsun, sangean, f fm radio kit, fm radio.

Opis:

Edinstven ABS telo prekrito z posebno plastiko/ uporablja DSP vezja, Odlično količino in super lahka teža.

Res priročen mini 2 band AM in FM prenosni radio prilega v majico, jakno žep ali torbico.Zapestnega paščka za preprečevanje kapljice in da visi nikjer.

Enostaven za uporabo, iskanje in kombinirane rotacijske moč in obseg nadzora.Tam je ločen AM / FM band izbirno stikalo, tako da je prijetna za poslušanje vaše najljubše postaje.

Lahko ga vzamete v svoj žep, medtem ko sodelujejo v aktivnostih na prostem, kot so kampiranje, pohodništvo in čolnarjenje.To je zelo koristno, če kdaj se soočajo z sili med nevihto ali orkan sezone.

Radii so opremljeni z vgrajenim zvočnikom, pa ponujajo tudi standardni priključek za slušalke, kot tudi pametne chrome končal teleskopska antena za najboljši nastop.

Specifikacije:

Model: BC-R21.

Material: ABS.

Velikost: 95*58*22 mm.

Barva: kažejo kot sliko.

Frekvenčni Razpon: FM:88-108MHz,AM:530-1600KHz.

Napajanje:DC 3V AAX2 baterije (Baterije Niso Vključene).

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket vključuje:

1 * pred našim ŠTETJEM-R21 Radio.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<