10Pcs/Veliko 30ml Mini Srčkan Prazno Steklenico Prenosni Potujete ponovno napolniti Steklenico Silikonski Hand Sanitizer Parfum Imetnik Eterično Olje

10Pcs/Veliko 30ml Mini Srčkan Prazno Steklenico Prenosni Potujete ponovno napolniti Steklenico Silikonski Hand Sanitizer Parfum Imetnik Eterično Olje

w121656

Novo

Na zalogi

€9.45 €6.72
Količina

Oznake: sanitizerd imetnika, strani sanitzer imetnika, gel držalo, antisept, sanit, strani sanit, strani sanatizer imetnika, gel strani, strani saniter imetnika, Hand Sanitizer Keychain.

Bullet Točk:

1、Visoko kakovosten Silikonski Material: silikonski rokav je narejen iz hrane silikona materiala, in steklenice del je narejen iz HIŠNE material, ki je okoljsko zaščito in nestrupeno, brez BPA, tako da ga lahko uporabljate z zaupanjem.

2、Mini Velikost: Zelo primeren za gospodarstvo parfum in eterično olje.Silikonska rokav je mogoče enostavno zložiti in se počuti udobno.To je priročno za prevoz v času potovanja in piknik.

3、Primerna Ljudi: Samo pour tekočin, kot so hand sanitizer/alkohol/sanitizer v 30ml plastično stekleničko in kar je zelo priročno, da nosite okoli.Primeren za študente, otroci, dnevni izleti, in odraslih.

4、Enostavno Visi: steklenice jakna se lahko visijo s silikonsko rokav, ki je primerna za vas, da visi na vaši nahrbtnik, ovratnik, ali pasu, tako da lahko očistite svoje roke kadar koli.

5, Dobro Žig: sub-pakiranje steklenica ima dober pečat, da se zagotovi, da se steklenica ne bo razlitja v torbo.Opomba: ne uporabite ta steklenica za vročo vodo, sicer steklenico bo preoblikovanje in lahko boste spali.

Specifikacija:

Material: silikonski rokav je narejen iz hrane silikona, in steklenice del je narejen za HIŠNE živali

Količina: 10 silikonski rokav + 10 steklenico kot niz, brez hand sanitizer.

Barva: naključno barvo dostava

Velikost: približno 19.5x4x2.6 cm (±0.2)/7.68*1.57*1.02 v

Gram teža: približno 12 gramov

Seznam Vsebine:

10*Silikonsko Rokav

10*Steklenico

Opombe:

1. Prosimo, pranje in suho z detergentom pred prvo uporabo.

2. Ne dajo ta izdelek neposredno na odprtem ognju, da se prepreči deformacija izdelka.

3. Ne uporabljajte nožev ali drugih ostrih predmetov, če želite izrezati ali praske na izdelku.

4. Prosimo, hranite v temnem prostoru.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<