Smspade 235mm black ukrivljen analni butt plug za moške stekleni dildo prostate masaža palico seks Odraslih izdelkov Ženska masturbacija igrača

Smspade 235mm black ukrivljen analni butt plug za moške stekleni dildo prostate masaža palico seks Odraslih izdelkov Ženska masturbacija igrača

w121433

Novo

Na zalogi

€11.34 €10.44
Količina

Oznake: dildo, APHRODISIA, mod, prostate massager, kavelj seks, najnovejše prostate masaža naprave, nerjavno ukrivljen dildo, massag prostate, ženska silikonski g spot masaža in analni, dvignite palico, dildo stekla.

To je črna ukrivljeno steklo analni butt plug za tako moške prostate masaža in ženski masturmator.

Stekleni dildo je narejen iz zgornji razred črno steklo borosilicate in rafinirano, poklicne spretnosti--- ne krhko, dobra preglednost, g-spot stimulacije .

Stekla analni čep je v skupni 235mm dolgo in s 6 različnih velikosti žogo, ki se giblje od 25-30 mm v premeru .Bistveno izboljšanje ženske spolne želje, izboljša hitrost odziva, povečanje žlez z notranjim izločanjem, povečanje spolnega užitka, povečanje lumbosacral reflex intenzivnost učinek.

(Bdfore uporabe): neposredne uporabe po čiščenju , ali uporabo 1% nove Jieeryin losjon ali 75% alkohola, razkužilo piling, in nanesite majhno količino maziva; z uporabo kondoma.

(Med uporabo): lahko se uporablja neposredno, prav tako lahko pustite ogrevanje ali zamrzovanje, če želite, da uživajo v toplih občutek, lahko kristalno steklo, namočeno v toplo vodo za 1-5 minut; če želite seksi shivers, se lahko dajo na ledu kristalno steklo ali hladilniku nekaj minut.

(Po uporabi): uporaba čiščenje tekočine navadne vode za čiščenje z mehko krtačo ali ročno pranje, in nato sperite čisto izpod nadzora, je treba suhega z mehko brisačo obrišite čist, pri čemer ni vodni žig in prstnih odtisov.Opomba: ne, tako da se posuši in nato obrišite vodo, ker se voda po suhi listi vode, mora biti pol suho zbadanje, če želite, da bi crystal svetlejši, po čiščenju ga postavite pod soncem za 2-3 ure, potem ko se absorbira sončno svetlobo postane svetlejši.

Vsi predmeti, ki bodo poslani na naslov kupca leaved na stran.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov ujema z naslovom želite, nas, da ladje.

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dan, ko se opravi plačilo uspešno

Včasih bo datum zamudo zaradi pomanjkanja, vendar vas bomo obvestili preko www.apok.si sporočilo sistem,prosimo, bodite pozorni na sporočilo od prodajalca po postavi naročila.

Opozorilo : Nismo odgovorni za carinskih dajatev ali plačilo.Vendar pa bomo najmanj za vas.

Prosimo, preberite o tem pravilniku, preden se je vrnil nobenega elementa.

Pred kakršno koli vrnete,se obrnite na nas preko sporočilni sistem ali za podporo strankam e-pošti.Nekaj dodatnih informacij se bo zahteva od tebe, da zagotovi.

Vrnjeno blago mora biti v svoje prvotno stanje, tako da smo lahko izpolnjujejo pogoje za vračilo ali menjavo blaga.Predmeti se vrnili po 7 dni od prejema je samo za popravilo.

V tem primeru kupec je odgovoren za poštnino.Zagotavljamo vam, za vsako stranko je z najboljšo kakovostjo in storitvijo.

Vse blago, ki je šel skozi strogi test kakovosti, da se zagotovi, da je v dobrem stanju, preden ladja ven.

Običajno, nudimo 3 mesecev garancije za vse blago, če so elementi, ki so napako, nas obvestite s 3 dneh po tem, ko dobite paket.

Vrnjeno blago mora biti v svoje prvotno stanje, tako da smo lahko izpolnjujejo pogoje za vračilo ali menjavo blaga.Predmeti se vrnili po 7 dni od prejema je samo za popravilo.

Za ohranjanje kakovosti nadzora mi osebno preveri za vsak predmet pred odpremo.Vse elemente, ki so 100% novih in pregledati.

Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije in stopnja podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev), z "POZITIVNE 5 ZVEZD". [Ko boste ocenite čas poštnine del vas prosimo, da mednarodni tranzitni upoštevati.] Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.

Če ne boste zadovoljni, iz katerega koli razloga, prosim, dajte nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, e-pošto ali klepet o trgovini manager

Delamo od Pon.-Sedela.od 9:00 do 18:00 Bei jing Čas.

Bomo odgovoriti v roku 1 delovnega dne ali manj.Prosimo vključujejo vaše postavka številko ali številko naročila ali linkin vse komunikacije.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki