Akumulatorski Sesalniki/Puhalo Čistejša 2 v 1, Ročni Sesalniki Prenosni Mini Velikosti za ponovno Polnjenje Avto Vakuumske za Dom,pisarne

Akumulatorski Sesalniki/Puhalo Čistejša 2 v 1, Ročni Sesalniki Prenosni Mini Velikosti za ponovno Polnjenje Avto Vakuumske za Dom,pisarne

w12085

Novo

Na zalogi

€31.44 €22.33
Količina

Oznake: čistilec robot vacuum, slim sesalnik, čistilo ročne vakuumske, čistilo brezžične vakuumske, Pult mini sesalnik, robot x6, čistilo mizo, baterije, čistilo, vacuum cleaner, doma dekor.

[Sesanju in Piha]To je ne samo močna akumulatorski ročni sesalnik, ampak tudi puhalo Čistejši.Na eni strani clener je, da absorbira prah in drugi strani odpihniti prah,in je opremljena s 3 priloge, ki enostavno očistite tipkovnico,računalniško,pisarniško mizo.Uporaba nasvet: Če vakuumski filter poln umazanije ali odsesavanjem slabi, prosimo, vzemite jo ven in očistite filter v čas, da preverite, ali prahu buster lahko deluje normalno.

[Prenosna in Močna Sesalna]Na Akumulatorski Ročni sesalnik je v mini velikosti,lahek akumulatorski design z 2 * 2000mAh baterija Li-baterija,35W moč motorja in zagotavlja močan sesalni,dovolj močna, da črpa najbolj pogoste vrste naplavin,pesek,papir, ostanki, hišne las in itd,.

[Hitro Polnjenje in Dolgo Življenjsko dobo]avto vakuum z ventilatorjem sprejel hitro polnjenje tehnologija in lahko traja 3-4 ur, da se napolni in se lahko še naprej uporablja za 50 minut je več kot večina akumulatorski ročni sesalniki.Ultra-dolgo življenje naših ročni sesalniki, ki lahko zaračuna več kot 1000 krat.Stroj filter, šoba in krtačo, da ga novih in dolgo trajajo.

[Brez Mrtvih Band Čiščenje]Akumulatorski ročni sesalniki se lahko uporablja kot puhalo čistilo za računalnik električni,prenosni čistilec, mizo sesalnik,računalnik čistilo, itd.Mini Vakuumske lahko dosežejo kjerkoli, ki pomagajo očistiti umazanijo in prah v notranjosti tipkovnici, vaša klimatska naprava je air vent, vaš avto, vaš jjeza hiša, majhne drobce v vaš ličila vrečke .Prav tako ne more biti zaskrbljen otroci snacking in hišne las, saj je naš akumulatorski Sesalniki lahko izpolnjujejo vaše potrebe, da jih očistimo.

Sesanje in Piha: lahko vas prosimo, izberite čiščenje način, kot je vaša želite.V ročni sesalniki lahko uporablja kot zrak delovna halja, računalnik čistilo puhalo (puhalo čistilo za računalnik električni),avtomobilski vakuumski, itd.

Stikalo: dolg pritisk za dve sekundi boot, eno drugo off.

Enostaven za uporabo:Samo vklopite in izklopite s prstom nasvet je gumb in uživajo ugodnosti, o prenosni vakuumsko shranjevanje vse, kar je preprosto.

Prihranite prostor:prav tako prihaja z priročno vrečka, ki omogoča enostavno, da ga bodisi visi na steni ali shranjevanje v zadnji del avtomobila.

Nasveti:

1.Ne dotikajte koli vrste tekočina.

2.Naredite popolno polnjenje ročni sesalniki prvič, ko ga prejmete.

3.Očistite filter vsaj enkrat na mesec, ga je treba očistiti takoj ga je preveč umazan.

4.Če sesalna postaja šibka in prihaja z nenavaden zvok, se motor lahko več ogrevanje, vzemite off za vklop.

Opis:

Različne načine za polnjenje, kot so: računalnik, mobilni moč polnjenja in drugih polnjenje.

Material: ABS

Barva: siva

Velikost izdelka: 65*185mm

Napetost: 5 V

Polnilni tok: ≤1A

Moči: ≥ 35W

Hitrost: 26000-29000R/Min

Čas polnjenja: približno 20 min

Sesalna: 2.0 kpa

Zmogljivost baterije: 2000mAh*2

USB dolžina kabla: 800mm ± 30 mm

Izhodna napetost: 7.4 V

Delovni tok: 5A

Vsebina Paketa:

1 * Torba

1 * Prenosni sesalnik

1 * Okrogla Udarec Šoba

1 * Čopič Šoba

1 * Dolgo Ravno Šoba

1 * USB Kabel za Polnjenje

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<