Posebna Ponudba~Lep Ljubica Spredaj Kratko in Dolgo Nazaj Zaostajajo Slog Poročne obleke/Nevesta Poročni Gown859

Posebna Ponudba~Lep Ljubica Spredaj Kratko in Dolgo Nazaj Zaostajajo Slog Poročne obleke/Nevesta Poročni Gown859

w120440

Novo

Na zalogi

€53.43
Količina

Oznake: frey, mešanica čopič za ličenje, v križu, dolgo satenasto obleko, obleko sre, saten kratek sprednji dolgo nazaj obleko, visok nizek državi poročna obleka linije, kratek sprednji dolgo nazaj flower obleke, rsvppap poročno obleko, nizko vrh poročne obleke, snemljiv obleko vlak rdeča.

Dobre kakovosti ; Konkurenčne cene, Hitra dostava; Najboljše in Pravočasne Storitve; 100% Zadovoljstvo!Posebne Kakovosti: Kratka na sprednji strani in z zaključnimi na hrbtu Velikosti Info Velikost Prsi(cm) Pasu(cm) XS(2) 80 63 S(4) 84 67 M(6) 87 70 L(8) 90 74 XL(10) 93 77 XXL(12) 96 80 XXXL(14) 100 83 Obeh straneh obleko imajo šivanje line Prikaz Ure Plačilni Pogoji 1.Celotno plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po dajanju vaše naročilo . 2.Sprejmemo samo Depozitni/Visa/Master 3.Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.Dostava 1. Pogoji dobave

Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Predmeti so le pošiljajo po tem, ko je plačilo potrjeno s Depozitni. 2. Ladjarske Družbe, Če bomo ladja predmetov, ki jih na Kitajskem post, to je brezplačno dostavo, vendar bo 14-28 delovnih dneh, v večini držav.Če potrebujete pomoč pri izbiri hitro in zanesljivo odpremo podjetje,smo tudi podporo dostava po EMS/DHL/TNT/UPS,pa boste lahko plačali delno, ladijski promet pristojbina, prosimo, obrnite na nas neposredno in potrudili se bomo, da pomaga.Vrnitev & Tečajne politike 1.Če niste zadovoljni z nakupom,si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine. 2.Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti Povratne informacije zadovoljstvo Strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite povratne informacije.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, obrnite na nas .Uživajte svoje nakupovanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki