50 KOS Stalni Ličila Priročnik Obrvi Tatoo Kpl. Rezila rumena 21 Igle

50 KOS Stalni Ličila Priročnik Obrvi Tatoo Kpl. Rezila rumena 21 Igle

w12040

Novo

Na zalogi

€6.24
Količina

Oznake: 3 mm zapestnica trak, 3 mm, 5 m jekleno vrv, 3m573 6 mm 191 pasu, 3m zaviti motorno kolo, 3m vinyl čoln zaviti, 3 mm 4 mm okrogle noge, 3m vinyl camo kolo, 3m okno avtomobila folije, 3m vinyl streho zaviti.

Opis Izdelka

Značilnosti:

Količina:50 KOSOV.

Dobro nasičena s posameznih vreč.

Varne in trajne.

Igle so ostri in elastična, narediti obrvi skladu lepa.

Material: iz Nerjavečega Jekla 316L.

Na rezilo ima 21 igle.

Premer vsake igle: 0,2 mm.

Debelina: 0,6 mm.

Package:

1 x 50 KOS Ročno Obrvi Tatoo Kpl. Rezila 21 Igle

Dostavo

Na splošno, večina naših izdelki so na zalogi.Vaše naročilo bo ladja v roku 24~48 poslovno ur po tem, ko plačila ni popolna.

Prosimo, poskrbite, da pustite pravilen naslov za dostavo in na voljo telefonsko številko za vaše naročilo.To je zelo pomembno za dostavo.Če dostave ni uspelo, saj vaše napačen naslov ali napačno telefonsko številko, vse stroške, ki se je zavezal z vami.

Pogoji prodaje

Plačilo, ki ste jih ustvarili, ne vključuje davka na carinsko in oddaljeno pristojbine za dostavo.Naše podjetje ne prevzema nikakršne dolžnosti v namembni državi.

Trudimo se, da vam pomaga, da se zmanjša ali prepreči GST, V. A. T ali druge uvozne dajatve.Ampak ne moremo pa garancija št davek obračunan, ker je to odvisno od vaše države politike.Čeprav po meri potrditev ni naša odgovornost, prav tako se bomo potrudili, da vam pomagajo v skladu z našimi 7 let izvozne izkušnje.

O nas

imamo najbolj konkurenčno ceno in najboljšo storitev za podporo naši kupci na debelo kupci.

Stik z nami

Smo poskušali naše najboljše, da bi odgovorili na vaše pošte čim prej.

Skupno moramo vzeti 1-2 delovnih dni za nas, da dajo odgovor.Če ne boste prejeli nobenega odgovora od nas, prosimo preverite vaš e-poštni zagotavljanje vaš nabiralnik dobili e-pošto .

V e-poštnem sporočilu ISP filtre za VSILJENO pošto, nastavitve, ne bo možno, morda ne boste mogli prejemati naše odgovore; če imate težave prejemanje naših e-pošte, boste morda morali uporabiti drug e-poštni račun, se obrnite na nas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<