Ženske Rit Podizač Spodnje Hlače Kratke Zadnjici Ojačevalec Bum Dvigalo Perilo Zadnjico Dvignite Oblikovalec Seksi Trebuh Nadzor Hlačke Shapewear

Ženske Rit Podizač Spodnje Hlače Kratke Zadnjici Ojačevalec Bum Dvigalo Perilo Zadnjico Dvignite Oblikovalec Seksi Trebuh Nadzor Hlačke Shapewear

w120240

Novo

Na zalogi

€12.48 €6.12
Količina

Oznake: mens shapewear hlačke, rit silicij, rit dvigalo hlačne, obraza parnik, toe oblikovalci, oblikovalec, trener pasu, človek panti, kratek ženske, bodi oblikovalec ženske.

Hlače so končali z oblog na sprednji strani, in na pol prosojna zaščitna mreaža zadnji Design Zagotoviti trdno nadzor za trebuh.Funkcija:Trebuh, Nadzor in dvigala rit za seksi zadaj,Enostavno pritrjevanje.Pravi zaupanja booster.Visoko pasu design spljoštiti trebuhu in pasu.Poslovite od svoje saggy rit in pozdravi vaše nove perky rit.

Samo ročno pranje , Brez Železa/Ne Pralni Pranje/ Brez Klora beljenje / Ne Suho čiščenje ; preberite moj velikost grafikona skrbno ki se lahko razlikuje od lokalnih.Obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov, med fotografija ob ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona.

Smo Oblikovalec.Vse tiste, Oblikovalec je oblikoval naš manager.Čeprav Imamo samo mala podjetja,ampak se trudimo, da bi element je natanko tako, kot je opisano ali celo bolje.Naš cilj je, da imate dobro kupca izkušnje v naši trgovini.Naši izdelki so 100% dejanske fotografije,vendar je lahko barva razlika je odvisna od različnih zaslonu računalnika.upam, da u bi lahko razumeli.Ročno merjenje bo imel le malo razlik, vljudno prosim, potrdite svojo velikost pred nakupom.Prosimo, pišite nam, če u imajo katero koli zamenjati za velikost.

ne moremo 100% zagotoviti, naše velikost grafikona je primerna za vsakogar.Če je vaš obseg pasu je med dvema velikost, predlagamo, da izberete velike velikosti.Odloči se previdno, preden nakup!Če je velikost ne ustreza, vam bomo vam primerno spremeniti!

Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 8.

element, ki bodo poslani v 48 urah.postavka ne send out med nedelja in Prazniki.

Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Prosimo, da nas kontaktirate na 1. če imate kakršne koli težave z izdelki,NE odprete kateri koli spora ali slabo povratne informacije preden stopite v stik z nami,prosimo, zaupajte, da bomo poskušali naši moči, da reši probleme, za vas!

Sprejemamo vrniti, če je kaj narobe izdelka in zahtevek mora biti vložen v prvih 7 dneh po tem, ko izdelek prejel.

Vse elemente morate vrniti v originalni paket, in kupec je odgovoren za povratno poštnino.

Mi smo odgovorni prodajalec,u, če se zadovoljijo z naših izdelkov in storitev,plz pustite nam pozitivne povratne informacije.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki