Gimbal Fotoaparata Določen Tok Gori Nastavljiv Nahrbtnik Posnetek Nosilec Vesa Nahrbtnik vpenjalno Držalo za FIMI DLANI, dodatna Oprema za Kamere

Gimbal Fotoaparata Določen Tok Gori Nastavljiv Nahrbtnik Posnetek Nosilec Vesa Nahrbtnik vpenjalno Držalo za FIMI DLANI, dodatna Oprema za Kamere

w116718

Novo

Na zalogi

€4.30 €3.01
Količina

Oznake: kul pro, stojalo fimi dlani, gimbal podporo telovnik, yi gimbal ročaj, dodatek gimbal, mens fotoaparat nahrbtnik, fimi dlani, fimi palm xiaomi, brnenje gimbal gori, osmo stojalo.

Gimbal Fotoaparata Določen Tok Gori Nastavljiv Nahrbtnik Posnetek Nosilec Nosilec za FIMI DLANI

Funkcija:

1. Hitro polnjenje brez razstavljanja, z podatkovni kabel luknjo na dnu.

2. Ne Blokira luknjo stališče na pomnilniški kartici, in to je priročno in hitro odstranite in znova vstavite pomnilniško kartico.

3. Non-slip silikonski blazino, ki ščiti za FIMI DLANI pred praskami.Mreža neto vzorec, non-slip in pridržite pralni trdno.

4. Sponka design, za hitro montažo brez poškodb, ni enostavno, da ublažijo.

5. Multi-angle nastavljiva, primeren za različne fotograranje v najpogostejših situacijah.

6. 1/4 standardni vijak vrata na dnu lahko priključite adapter 1/4 ali za GoPro adapter.

7. Uporablja se v več prizorov, se lahko uporablja s kolesom posnetke, nahrbtnik posnetke, podaljški, stojala, avto, sesalna cups, itd.

Specifikacija:

Barva: Črna

Pakiranje Velikost: 65 X 52 X 42mm/2.56 X 2.05 X 1.65"

Združljivi Modeli: Primerna za FIMI PALM Gimbal Fotoaparat

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1 X Gimbal Fotoaparata Določen Tok

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko enem naročilu za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali, da bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<