Za NS Stikalo Veselje Con Zaščitni Pokrov Primeru Pisane Srčkan PC Trdi Pokrovček Nazaj Lupini Za Nintendo Stikalo NS Igralno Konzolo Accessori

Za NS Stikalo Veselje Con Zaščitni Pokrov Primeru Pisane Srčkan PC Trdi Pokrovček Nazaj Lupini Za Nintendo Stikalo NS Igralno Konzolo Accessori

w116577

Novo

Na zalogi

€9.42 €8.38
Količina

Oznake: kožo stikalo, primeru nintend stikalo, primeru stikalo, primeru joycon, nintendo stikalo igro primeru umetnosti, veselje con nintendo stikalo, veselje con črno lupino, joycon lupini, primeru nintendo stikalo, igre nintendo stikalo.

modname=ckeditor

Za NS Stikalo Veselje Con Zaščitni Pokrov Primeru Pisane Srčkan PC Trdi Pokrovček Nazaj Lupini Za Nintendo Stikalo NS igralne Konzole Dodatki

1.Pred shippping vsak elementi bodo testirali tudi.Mi lahko to storite : 1,nadzor Kakovosti:Vse video igre, rezervnih delov, morajo biti testirane v naše strokovno QC ekipa. 2,Dobavni rok: čas dobave je 1 ali 2 delovnih dneh. 4,Po službi:izkoristiti kakovost prvo načelo, ki daje prednost strankam. 5,model Izdelka: lahko ponudimo vse vrste rezervnih delov in dodatne opreme, na primer za xbox360,za Sony,Za Nindtendo in tako naprej. 6,Informacije: Imamo najnovejše informacije o video igre, rezervni deli za vse naše stranke. 7,Smo debelo in drobno dobavitelj za video igre vsaj 7 let, imamo bogate izkušnje.

Značilnosti:

Visoka Kakovost Materiala -Raznobarvno lupini za Nintendo Stikalo - Ultra-tanka, lahka teža, Anti-praskami in odporna na udarce.

Popolna Zaščita -Ergonomska Primeru, Popoln roko proces, vam različne vizualne občutek.Učinkovito ščiti vašo konzolo pred prahom, umazanijo in praskami.Enostaven za Uporabo : Popoln dostop do vseh gumbi za nadzor, ne da bi odstranili primeru, enostavno razstavljanje, kompakten in prenosen, priročno za izvajanje.

Fit v orodni vrstici.Tako vam ni treba odstraniti v primeru, ko vaš na zatožni klopi.

Natančno izrezljanke enostaven dostop do vseh vrata, gumbi, zvočnik in fotoaparat.

Opis : 1. Posebej zasnovan za Nintend Stikalo za Ultra-Tanek Zaščitni Težko Zadnji Pokrov Ohišja. 2. Zaščita naprave pred vsakdanje udarci , praskami, prahom in prstnimi odtisi. 3. Ergonomska Primeru vam Lahko udobno izkušnjo, preprost za oprijem in svetlobe. 4. Izrežite za nastavljivimi gumbi za hiter dostop, brez upoštevanja vašo konzolo iz ohišja. 5. V primeru, da je razdeljena na tri dele enostavno razstavljanje, kompakten in prenosen.

Paket je vključeno:

--1 X Stikalo za konzolo nazaj primeru

--2 x ZL(L) Za Veselje Con pokrov

--2 x ZR(R) Za Veselje Con pokrov

--2x Za JoyCon kape ( pošiljanje naključno parka barve )

--1x Nosilec, Stojalo Opomba: 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom. 3. SAMO Zaščitne lupine primeru , za konzole in joycon kontrolorji niso vključno . 4. za vsako darilo je spor se ne sprejme, kot so brezplačno darilo ne prejemajo plačila .

PS:

Če ste zainteresirani za druge igre, dodatke ali želite na debelo (20-50pcs) ali Padec ladijskega prometa naših izdelkih , vas prosimo, stik z nami počutili freeSkype(sales008-mbchip)

Spoštovani kupec, za to zaščitna primeru imajo nekaj vrzel JoyCon primeru , Kot so slike.če niste um dobrodošli, da bi naročil thx .

Nov Prihod :

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<