360 Rotacijski Vzvratno Ogledalo Za XIAOMI Mijia M365 Ninebot Električni Skuter Nazaj Krilo Vrat Reflektor Deli

360 Rotacijski Vzvratno Ogledalo Za XIAOMI Mijia M365 Ninebot Električni Skuter Nazaj Krilo Vrat Reflektor Deli

w116568

Novo

Na zalogi

€4.92 €2.27
Količina

Oznake: zadaj krilo za električni skuter xiaomi m365, xiaomi skuter dnu tablice, mi skuter, reflektor xiaomi m365, xiaomi skuter fix, 5600w električni skuter, es2 ninebot, nadzorni plošči električni skuter, skuter nalepke xiaomi, m365 krilo.

360 Rotacijski Rearview Mirror Za XIAOMI Mijia M365 Ninebot Električni Skuter Nazaj Krilo Vrat Reflektor Deli

Značilnosti:

Področje uporabe

Posebej zasnovan za Xiaomi M365 skuter.Primerna za xiaomi M365 skuter Ninebot skuter in drugi električni skuter.

360 stopinj rotacija,

Ogledalo nastavijo kota, 360-stopinjski zasuk, nosilec se pritrdi na krmilo se lahko obrne.

Varno in HD

Vzvratno ogledalo je spolirana in skrbno obdelana, s široko visual obseg in jasne slike in zadnji odsevnik za dodatno varnost.

Enostaven za namestitev

Ogledalo je enostaven za namestitev, lahek in vzdržljiv.To je dober rezervni pribor za stare in obrabljene opreme.

Trpežne in odporne na obrabo

Vzvratno ogledalo je narejen iz jekla, ABS in stekla, z visoko kakovostjo, brez prask, ne pesek madežev, vrhunsko izdelavo in odlično učinkovitost.

Specifikacije:

Tip: Skuter Vzvratno Ogledalo

Material: ABS

Količina: 2 Kos

Barva: Črna

Premer: 8.0 cm / 3.14"

Okvir Dolžina:20,0 cm/7.9"

Izvrtina premera:2.4 cm/0.94"

Neto teža: 80.0 g/ 2.82 oz

modname=ckeditor

Dostavo

1. Izdelki bodo poslani v roku 3-7 dni, ko kupca plačilo je preverjeno, da ga www.apok.si.

2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.

3. Mi smo odgovorni za Kitajska carinska problem in kupec bi moral biti odgovoren za namembni carinski problem.Podjetje po meri dolžnost kupca odgovornost.Ne bomo sprejeti nobenih spora o po meri problem.Vendar smo lahko razglasi, da vsak paket za naše stranke glede na svoje zahteve,torej, ko oddate naročilo v naši spletni trgovini,prosim, pustite sporočilo, da nam poveste, kako se prijaviti za vas,drugače bomo ne glede na naše izkušnje.Če naredi nekaj dolžnost,morate izvesti to.Prosimo, bodite pozorni na to!

4. Smo LE ladja na naslov, ki ga www.apok.si in kupcem .Prosimo, da poskrbite, vaš naslov, poštno številko in telefonsko številko, ki je pravilno in veljavno.

5. Običajno parceli morajo prispeti pravočasno, vendar včasih dodatnih dni so potrebne, če prevoznik je vplivala zaradi veliko parcele.Prosimo, da pravočasno, da nas kontaktirate za dodatna pomoč, če ne boste dobili v EST čas.

6. Običajno naročila, bo poslana preko Singapur Post/Nizozemska Post /China post,EMS,DHL in UPS itd(Express treba dodatno plačati).

7.Ne moremo si privoščiti, DHL Daljavo, Ladijski promet Pristojbina če se stranke odločijo, DHL ladijski promet,tako da upamo, da jih lahko preveri, če vaše mesto pripada DHL samoti na DHL websiteand lahko plačate jo zavestno če se odločite, DHL Dostava

O nas & Stik z nami, ki Smo so usmerjene v zagotavljanje moda šport izdelka.Uživajte v športu,ljubezni do sebe.Mi smo jih prodaja za poceni, ampak najboljše, je vaše polno zadovoljstvo zagotovljeno!verjamemo, da vam bo všeč.Da bi dobili hiter odziv in sporočilo, priporočamo, da se obrnete na nas za Sporočila.Za vse druge informacije se lahko obrnete na nas v Poslovni čas: Od Kitajske lokalni čas: 8:00-6:00 do TradeManager

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki