VIP POVEZAVO

VIP POVEZAVO

w115542

Novo

Na zalogi

€9.52 €5.80
Količina

Oznake: povezavo vip, ribnik, dadypet filter, za vodnjak črpalka, akvarij, črpalka vode, vip style, vodnjak črpalka, logotip vip, Ptica Vodnjak, avto nalepka vip.

Kot vsi vemo,, je nečisto akvarij je škodljivo za življenje vaše ribe, voda v tem čistilec kocke lahko reši težave, s katerimi ste se soočili, je lahko absorbira vso umazanijo, bakterije ali kemična, ki je lahko škodljiva za zdravje vaše hišne ribe.Enostaven za čiščenje in uporabo.To je dober pomočnik za svoje življenje.

Značilnosti:

Satja design, ultra-absorpcija oglje, blok, trdna sestava, brez prahu, brez nečistoč, ne bo povzroči črne vode.Ultra močan filtracija in absorpcije.

Absorbirajo onesnaževalcev, preprečuje, da bi voda iz proizvajajo vonj, izogiba vodi od pridobivanje temačne, bistveno zmanjša umrljivost za akvarij hišne ljubljenčke.Namesto, njihove ravni zdravja je povečala v postopku zaradi čistejše vode.

Preprosto povedano je v posodi!Samo umijemo z milom in toplo vodo, nato pa lahko postavite nazaj v tank znova.Vodni čistilec kocka bo počutiš miren in sproščen po napornem dnevu v službi.Torej, to eco-akvarij vodo, čistilec kocka je vse boste kdaj potrebovali.

Filtri in absorbira vso umazanijo, bakterije ali kemična, ki je lahko škodljiva za zdravje vaše hišne ribe.V adsorbira material, ki je trdno pod nadzorom in oksidira za izboljšanje filtracije učinkovitost.

Kakršne koli težave, se obrnite na našo trgovino brez obotavljanja.Čast, da vam služijo!

Specifikacija:

Ime: Vodni čistilec kocka

Glavni materiala: aktivno oglje

Barva: Črna

Dodatni velikost: 10*10*10 cm; 10*10*5 cm

Opomba:

To ni priporočljivo, da postavite črne očesa obraz navzgor in navzdol, ki povzročajo blokade in vplivajo na filtriranje učinek.V satja površine je treba dati v smeri pretoka vode za filtriranje in bolj učinkovito.

Priporočljivo je, da zamenjate ali sperite vsakih 3-6 mesecev.

Lahko je nekaj odstopanja zaradi ročnega merjenja ali rahlo barvno razliko kot posledica prizor.

Package Informacije:

Paket velikost: 10.5*10.5*10.5 cm

Package teža: 10*10*10 cm: 500 g; 10*10*5 CM: 250 g

Gift Box Embalaže

Package Seznam:

1* Vodni čistilec kocka

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<