Formax 420 5 x Kovinski Snuff Sniffer Snorter Nosni Slame Cev Zlato&Srebrna Barva na Voljo

Formax 420 5 x Kovinski Snuff Sniffer Snorter Nosni Slame Cev Zlato&Srebrna Barva na Voljo

w115481

Novo

Na zalogi

€5.75 €5.17
Količina

Oznake: snorter, sniffer, snuff, zlato mlinček, kajenje pipe smole, velika snuff bullet, vohanje, snuff razpršilnik mala, snuff snort, Slama.

Na tradicionalni headshops, morda ste že siti slaba izbira, visoka cena in pomanjkanje storitev za stranke.Ampak zdaj, v Formax420 online headshop, nudimo različna zelišča brušenje, dabbing nohti, pip, stekleni bong, vode, cevi in drugi pribor za kajenje.Vse po ugodnih cenah.Poleg tega smo vedno pojavila, da bi stranke boljšo izkušnjo.Zdaj, lahko najdete odlično kajenje kosov po najboljši ceni vse, ne da bi sploh zapustili svoj kavč.

Poleg tega imamo dovolj zalog za vsako prodajo proizvodov in če se vam nakup v razsutem stanju, morda ne bomo samo vam hitro paket in dostave, ampak tudi posebne popuste.

1.Storitve za stranke je ena izmed najbolj uporabnih in koristnih delov, da potrošnik.Lahko zastaviš katero koli vprašanje, ki bi želeli, da bi dokončanje vaša odločitev o popoln izdelek za vas.Ne glede na to, o pošiljki storitev ali cevi, ki je primerna za ali uporabite način naših izdelkov, smo vedno z veseljem pomagali.Na našo customer service ekipa je zaslužna za dobro zaposlenih, ki so pripravljeni, da vam pomagajo na vse možne načine.

2.Prosimo, da nam pošljete sporočila preko vaše naročilo zgodovine ali računa strani neposredno.

3.Smo 7/24 za delo in obljubo za odgovor vsako pošto v 24 urah.

1.Prosimo, prepričajte se, da polje "naslov za dostavo", je vaš potrdil naslov.

2. Bomo obdelali vaše naročilo v 24-48 ur v običajno šele po plačilu, je potrjena.Mi preverite vse, kar je v dobrem stanju, preden pošljemo vaš paket ven.

3. Čeprav smo preverite vsako podrobnosti, preden smo pošiljanje paketov za našega naročnika, včasih nekatere naše stranke se lahko tudi trdili so prejeli poškodovanih izdelkov.Prosim, ne skrbite, če ne izpolnjujejo tudi istem položaju.Nudimo celotno vračilo ali brezplačno zamenjavo ponudnika za posamezno naročilo, ki je prispela v 14 dneh.Najprej obrnite na nas in mi vas bo vodil, kako, da se vrnete ali dobiti vračilo.

4. Nudimo številko za sledenje za vsako naročilo.Če ne najdete številko za sledenje,se, prosimo, obrnite na nas in vam bomo z veseljem spremljali parceli takoj iz našega konca.

5. Ponujamo brezplačno dostavo za večino držav.Prosimo, preverite ladijski promet in plačila kartico za več podrobnosti.

6.Če želite hitro dostavo,lahko nudimo drugih hitre dostave metode.Lahko najdete dodatne stroške prevozov v ladijski promet in plačila kartica se samodejno.Nudimo hitre express za naročilo nad 100 USD in če si nakup v razsutem stanju, prosimo, obrnite na nas, smo pripravili posebno ponudbo in hitra dostava način za vas.

1.Nudimo jamstvo za kakovost naših izdelkov.

2.Smo zavrne, da se vrnete brez komunikacije.

3. Če ste prejeli poškodovan ali neuporabne izdelke, prosimo, pošljite nam sliko prejetih izdelkov in tudi kratek opis vašega problema.Bomo vprašanje vračilo ali nove nadomestne v 24-48 ur.

4. Ponujamo tudi jamstvo za 14-dni brez razloga vrnete storitev.NAM lahko stranke ladje parcelo za USPS za naše, NAM Vračajo Center.Kupci iz drugih držav, ki bodo morali poslati svoje izdelke, da naše skladišče na Kitajskem.Kupec mora plačati vračajo ladjar stroškov, če izdelki ne izpolnjujejo kakovosti problem.

1.Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratnih informacij.

2.Mi nikoli ne ustavi, ki iščejo več na spletu prodajni kanal za zagotavljanje naše odlične izdelke in storitve.Večina naših strank nam dajejo visoko stopnjo ocene.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki