Okraski za božična Drevesa Samorog Snežaka LED Garland Niz Luči za Dom 2021 Božični Okraski Navidad Natalne Novo Leto

Okraski za božična Drevesa Samorog Snežaka LED Garland Niz Luči za Dom 2021 Božični Okraski Navidad Natalne Novo Leto

w11524

Novo

Na zalogi

€5.60 €3.92
Količina

Oznake: snežak lutka led, 2021 novo leto, christma, mini led dreves, bliss, okraski samorog ornament, santa claus snežaka, arbol led, mini drevesa krilo, božični luči doma odlikovanja.

Spodbujanje Nasveti:

1.Kupite T ig ali več izdelkov naenkrat, da bi dobili dodaten 5% popust.

2.Dodaj izdelek v košarico ali zbirka vnaprej, in kupite darilo v obdobju promocije priti v lucky pripravi priložnost.

3.Sledite nam, da uživajo Navijači Izključno za Popust.

4.Dobrodošli, da Spusti S hipping stranke za nakup, cenovni popusti!

Okraski za božična Drevesa Samorog Snežaka LED Garland Niz Luči za Dom 2021 Božični Okraski Navidad Natalne Novo Leto

Tehnični podatki: 1-1.5 10 metrov luči

Izdelek Uporabe:

Festival praznovanje, v zaprtih prostorih in na prostem, dekoracijo, stranka, stranka, Božič, Valentinovo dekoracijo

Značilnosti:

nizko porabo energije, visoko učinkovitost, dolgo življenje, hladno vir svetlobe, dolgo časa razsvetljavo, bogate barve, enostavna montaža, nizki stroški vzdrževanja stopnja, ni enostavno, da bi prekinil, visoko svetlost, enostaven za bend, visoka temperaturna odpornost, dobra waterproofness, Zelena, nizkega tlaka, varčevanje z energijo, visoko varnost, majhna teža, majhna velikost, št spajkanje sklepov, visoka prilagodljivost, zmerno upogibanje, poljubne oblike in ni enostavno, da bi prekinil

Opomba:

Od velikosti zgoraj je merjena z roko, velikost dejanski element, prejmete lahko nekoliko razlikujejo od velikosti zgoraj.

Medtem, prosim, se je spomnil, da zaradi svetlobne učinke, spremljanje\ \ 's svetlosti / kontrasta, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski predmet.

O naših trgovin in izdelkov:

Zagotavljanje kakovosti: zavezani Smo k zagotavljanju najboljše izdelke za globalne kupce.Vsak izdelek, ki bo preizkušen v nakup in shranjevanje.

Cenovni popusti: Naši izdelki so na voljo neposredno po tovarni in ni posredniške agencije.Če želite, da bi v večjem obsegu, se, prosimo, obrnite na nas za veleprodajno ceno!

Strokovno pakiranje: Za namestitev na dolge razdalje mednarodne pošiljke, večina naših trgovini, se bodo izdelki, ki so priložena original škatla.Ob istem času, da bi zmanjšali cene, najbolj igrače bodo zapakirani, brez potrebe za izvoz standard embalaži.

Odlična storitev: Prosim, pustite 5-star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd).

Če izdelka, ki ste jih prejeli poškodovane ali napačen, prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije prvi.Prosimo, kontaktirajte nas čim prej.Bomo rešili v najkrajšem možnem času in najti najboljšo rešitev.

Izbrati nas z zaupanjem, tako da vam ne bo žal vaši izbiri !

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<