1pcs 7.5*6 cm cvetje kroglice popravki sew na beading Tassel čipke aplicirano oblačila DIY Hairdress čevlji, vrečke motiv oblačilo dekor

1pcs 7.5*6 cm cvetje kroglice popravki sew na beading Tassel čipke aplicirano oblačila DIY Hairdress čevlji, vrečke motiv oblačilo dekor

w115148

Novo

Na zalogi

€4.11 €3.66
Količina

Oznake: morska deklica stick, Širina Zavese, rdeča igrača tovornjak, aksialni scx10 iii jeep gladiator, moški suspender tovora hlače, aplicirano volk, 3d cvet obliž, meja čipke za poročno obleko, dekorativne obliži oblačil, candl.

Dobrodošli na uradni XINMILLIE trgovina

Informacije o izdelku:

100 % popolnoma Nova in Visoke Kakovosti Material: tkanina,nohtov kroglice Barva: modra,črna Velikost: 7.5*6 cm Postavka Obliko: Tassel čipke obliko Uporaba: lahko lepljen ali ročno sešijejo(brez lepila v hrbet) Prijave: Oblačila, dodatki za dekoracijo; čevelj cvet za čevlje okraski za čevlje, sponke pribor, ovratnik in značko dekoracijo, torbe in drugo dekoracijo.Opomba:velikost izdelka meri ročno, lahko obstaja le malo razlik, vendar to ne vpliva na izdelek, upam, da ste razumeli.

Dveh barv, da izberejo

7.5*6 cm velika velikost

Pogosto se uporabljajo v različnih priložnostih, samo glede na vaše potrebe.

Povratne informacije

1.Slika je bila posneta v naravi,vendar pa zaradi fotografiranja svetlobe, kota in barve prikaže, fizično in fotografije ,morda nekaj razlik!Zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje. 2. Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas v času, se bomo potrudili, da bi odpravili težavo ASAP hvala. 3. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev,prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije za nas .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki