Predpasnik Nepremočljiva Olje-Dokazilo Kuhinja Pasu Predpasnik s Strani Ročno Brisačo Kuhinjo Kuhanje Srčkan Nosi Predpasnik Kuhinja, Kuhanje Dodatki

Predpasnik Nepremočljiva Olje-Dokazilo Kuhinja Pasu Predpasnik s Strani Ročno Brisačo Kuhinjo Kuhanje Srčkan Nosi Predpasnik Kuhinja, Kuhanje Dodatki

w114522

Novo

Na zalogi

€13.42 €10.74
Količina

Oznake: kuhinjsko krpo, cvetlični kuhinjski predpasnik ženske, kuhamo, perilo predpasnik logotip, predpasnik kuhinja, umre volne, ul kuhanje, predpasnik za kuhinjo moški, poncho ženske, predpasnik.

Opis:

Domov Za Kuhanje, Kuhinjski Predpasnik Strani Robčki Nepremočljiva Nastavljiv Sponke Oxford Krpo Velik Žep Predpasnik Kuhinja Orodje

Ime: kuhinjski predpasnik

Material: Poliester

Velikost: približno 70*72*47 cm/27.56*28.35*18.50 v.

Značilnosti: velik žep, predpasnik, izdelan iz visoko kakovostnih oxford materiala, trajno; nepremočljiva in odporen na olja; uporabniku prijazno roko-stroj design, priročno in praktično; nastavljiv sponke načrta za prilagoditev na različne skupine ljudi; veliko žepi omogočajo shranjevanje predmetov.

Specifikacije:

Značilnosti:

1,Izdelana iz visoko kakovostnih in oxford poliestra mah, ta gospodinjstva madež-dokazilo predpasnik je dihanje, odporne na obrabo, udobno in ne-deformirljiva, pomaga, da bolje upravljati kuhinja življenje.

2,Vodotesna in olje nepropustno design, površina tkanine, ki se zdravijo z vodo-nepropustno oblogo za učinkovito preprečevanje brizganjem in madeži.

3,nastavljiv sponke design omogoča enostavno obrabe in prilagoditev potrebam različnih skupin ljudi.

4,Obeh straneh, ki so oblikovane z koralni žamet vpojno brisačo, ki lahko obrišite roke in je priročno in praktično.

5,Velika design žep za mobilni telefoni, kuhalni pribor, ročno orodje in drugi shranjevanje .

Paket Je Vključeno:

1* Kuhinjski Predpasnik

Opombe:

1. Merjenje element, ki ležijo na mizi lahko povzroči rahle razlike.

2. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe, ko je fotografija ob.

Hvala vam za vaše razumevanje!

-Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Smo willsend elemente kakor hitro je mogoče, ko bo vaše plačilo, je končan.

-Ne bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

-Prosimo, upoštevajte, da se kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

-Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

2.kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje, predmete, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec odgovoren za tako poškodovana ali izgubo,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine tu se vrnete elemente.

3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<