Xhp50.2 Močna Led Svetilka USB Polnilne Taktično Baklo Luči 18650 Baterijo Nepremočljiva IPX6 Prenosni Kamp Svetilka Svetilka

Xhp50.2 Močna Led Svetilka USB Polnilne Taktično Baklo Luči 18650 Baterijo Nepremočljiva IPX6 Prenosni Kamp Svetilka Svetilka

w114508

Novo

Na zalogi

€22.52 €11.26
Količina

Oznake: baklo xhp50, mtb moči meter kolesarjenje, led xpl, s43, velika plinska bakla, sofirn c8g 5000k, super baklo, 4000lm, 18650 primeru nepremočljiva, merilnik moči kolesarjenje ročice.

70272 Vroče novih

Informacije O Izdelku

Funkcija

močna led svetilka uporabo CREE XLamp XHP50.2 Led za največjo močjo do 50000lumens Povečati na 1*18650 polnilna baterija polnjenje prek kabla USB opomnik, Vrtenje zoom (HZ301) fokus (HZ302) priključek Mikro usb za računalnik, USB, avto USB, polnjenje prek kabla USB vtičnice, polnjenje svetilka je Izdelana iz aero razred aluminij zlitine Robustno HAIII vojaški razred težko anodiziranega Nepremočljiva v skladu z IPX-6,odporna na Vodo, se lahko uporabljajo v deževnem vremenu, lahko pa ga ne dajo v vodo so Primerni za delo,lov,plezanje,ribolov, kampiranje in dejavnosti na prostem ipd odporna na udarce do 2 metrov

Morda vam bo všeč tudi

.O Barvna Neusklajenost

1. Razlike v barvi so lahko zaradi nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v ogledalu,Osvetlitev ozadja itd.Če pa verjamete, da je izdelek prejeli v napačne barve, Prosimo, obrnite na nas videli, če je vračilo je možno.

.O Nas

1:sprejemamo po meri, oblikovanje in mešani debelo,obljubimo, da Bomo dobave najboljše kakovosti izdelkov,najboljše cene in najboljše storitve.

2:nenehno začetek novih modelov, ki se ujemajo mednarodnem trgu standardi.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za več informacij.

3:Strokovni logistika, embalaža, da bi izdelki varnejši prevoz.

4:Če imate kakršne koli zahteve glede embalaže, prosimo, obrnite na nas,

5:Če morate blago nemudoma, prosimo, izberite način dostave DHL ali EMS in dodatno plačati poštnine.

.Politika Vračanja

1:vam zagotavljamo, da vaše nič tveganja nakup izkušnje tukaj.

2:nudimo celotno vračilo za vas,če izdelek nima kakovost problem.

3:Če niste zadovoljni s katerim koli vprašanja o naših izdelkov, poleg kakovost izdelkov, ki jo želite spremeniti elemente ali se vrnete elemente.Boste morali plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

.Povratne informacije

1:vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

2:Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund za dopust, veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, najlepša hvala!!

3:Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralna ali negativefeedback.Bomo tryour najbolje rešiti problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!!

70280 več izdelkov

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki