Lesene Matematiko Igrače Montessori Začetku Izobraževalne Igrače za Otroke Domino 2-3-4-5-6-7-8 Let Igre Otroci Smešno Darila

Lesene Matematiko Igrače Montessori Začetku Izobraževalne Igrače za Otroke Domino 2-3-4-5-6-7-8 Let Igre Otroci Smešno Darila

w11403

Novo

Na zalogi

€19.99 €14.39
Količina

Oznake: tabela lesene usmerjevalnik, otrok domino, domino bloki vlak, lesene usmerjevalnik controler, otrok domino, vodnik leseno usmerjevalnik, plesni domino, igra domino, domino vlak, igra domino.

Značilnosti:

Izobraževalne

Math igrača pomaga otrokom možganov spodbujanje in spretnost stavbe.Naučili se bodo, medtem ko igranje.Ne samo, da zagotavlja ukvarjajo play-čas za otroke, ampak tudi pomaga praksi reševanje problemov in Aritmetične zmožnosti .

Varnost

Material za matematiko igrača je visoke kakovosti, ki ni strupen in je brez vonja .Vse kotičke te lesene matematiko igrače za otroke, ki so dobro obdelana, brez ostrih vogalov, ki je varna za majhne otroke, da igrajo.

Barve priznanje

Gradnike je različnih barv.Ko se otroci igrajo te pisane igrače,otroci se bodo naučili, različne barve in izboljšanje njihove barve priznanje sposobnosti.

Priročno shranjevanje

Obstajajo skladiščenje vrečka za shranjevanje gradnike in jih niso izgubili enostavno.Otrok lahko tvorijo dobre skladiščne navade, ko so pack svoje igrače vsak čas .Koristno je, da čisto in urejeno doma.

Specifikacije:

Postavka vrsta:Lesene Igrače Matematika

Material:Visoko kakovostnega lesa

Barva:Kot prikazano

Barve površina materiala: vodni osnovi, okolju prijazna barva

Količina: 1pc

Postavka velikost: 29*23.5*6 cm/11.4*9.24*2.36 palčni(L*W*H)

Teža:910 g/32.1 oz

Package:

1*Lesene Igrače Matematika

1*Paket polje

Pakiranje seznam

1*Lesene Igrače Matematika

1*Paket polje

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<