Xiaomi YouPin YUNMAI Masaža Pištolo Globoko Sprostitev Mišic Fascijo Massager 3 Načini Mišic, Bolečin v Mišicah Stimulator

Xiaomi YouPin YUNMAI Masaža Pištolo Globoko Sprostitev Mišic Fascijo Massager 3 Načini Mišic, Bolečin v Mišicah Stimulator

w113556

Novo

Na zalogi

€110.97 €83.22
Količina

Oznake: eue oči massager xiaomi, booster e masaža pištolo, xiaomi yunmai, youpin masaža, pištolo yunmai, xiaomi leravan stol, youpin mini masaža, Youpin, xiaomi pištolo stroj, YUNMAI.

modname=ckeditor

Opomba: Ta izdelek je xiaomi ekološke verige, blagovno znamko, izdelek, ni nobenega xiaomi oznake na izdelkih, vas prosimo, upoštevajte, ga.

YUNMAI Masaža Fascijo Pištolo PB

Premagati bolečine globokih težavah

Zakaj imam občutek bolečine po vadbi?

Po vadbi, mišice so trd in boleč, in ude so težke in šibke?Razlog leži v "fascijo".V fascie je mehko tkivo, ki se prelamlja mišice, tandem kosti in notranje organe.Dosledno izvajanje ali slabo držo lahko povzroči fascijo in mišice zlom in škodo, ki nastanejo v lepljivo povezave Na festivalu, "zakasnjeno bolečine v mišicah", se prikaže.

Globoko odvijte fascijo

Popolnoma sprostite občutljivost

YUNMAI Masaža Fascijo Pištolo Pro Basic je lahko prodrejo v tkivo in prodrejo globoko fascijo skozi močne in močne visokofrekvenčne vibracijske stimulacije.Hitro razpade na mlečne kisline, ki nastaja po vadbi, sprošča tesen in togo mišičnega tkiva, in glavniki je gomoljev mišice in mišice, hkrati Pa so mišice drži skupaj, to bo povsem sprostitev bolečine in blaži utrujenost in nelagodje.

60 W močan motor

Vznemirjenje razburjenje pometel celega telesa

V 60 W high-power brushless motor prinaša novo raven močan navor, in močan 106mN.m visok navor omogoča fascijo pištolo so skokovita vir napajanja.To vpliva na visoko hitrost 3200 vrtljajev na minuto, dosegel je 12 mm globoko plast.Mišične skupine, veličastno valovi še naprej vpliva na telo, naj vznemirjenje užitek sweep skozi vsako mišične celice!

Tehnično projektiranje

Vrhunsko zmogljivost brez izgube

Prvotni dvojno nosijo prenos struktura je opremljen z velikim motor z manjšo prostornino in daljšo življenjsko dobo.Ob zagotavljanju močne energije, to lahko zagotovili varno delovanje stroja, močno zmanjšanje obrabe in toplote, doseči stabilno zaviranje, in zložljive, T-oblikovane površine tehnično projektiranje, gradnjo prilagodljive stranske vrstice, da se zmanjša zajetno občutek, ki jih je prinesel velik motor, uspešnosti se ne zmanjša in bolj izrazite.

80 dni učinkovita življenjska doba baterije

Ostani z mano, za dolgo časa

Dolgotrajna druženja prihaja iz močne podpore 60 W high-power motor.Z litijevo baterijo 2600mAh moč, je učinkovito in varčevanje z energijo.Prav tako zagotavlja bogat in obstojnostjo.Uporablja se lahko za 10 minut na dan in se lahko uporablja neprekinjeno ≈80 dni v prvi prestavi način.Z brezžični ročni načrt, ga lahko spremljajo polnjenje in dokončati več izzivov.

45dB nizka raven hrupa izklop

Uživati trenutek sprostitve

YUNMAI masaža fascijo pištolo Pro Basic, opremljen z WHISPERM zmanjšanje hrupa tehnologije, hrup je le 45dB, tako kot šepeta na uho, ali je v hrupnem telovadnici ali tiho office, boste lahko uživali to, prosimo, pogumno poda svoje telo, da je, na Tiho razbija utrujenost in bolečine, telo in um sta potopljeni v mirno in sproščujoče časa.

Minimalističen videz

Prikaži Pioneer občutek tehnologije

Edinstven minimalistično zasnovo z izjemno natančno tehnologijo, ustvariti integrirano zaprta struktura, skrite gumbe in star sivi trup povezovanja obeh straneh trupa nizajo Galaxy plating rob, označite občutek pionirsko tehnologijo v podrobnosti.

3 stopnje moči prilagoditev

Udobje je v vaših rokah

Temelji na teoriji telesa, mišice in kosti stres, YUNMAI zagotavlja treh znanstvenih vibracije načini 1800-3200 vrt. / min, ki se lahko prešli glede na osebne potrebe ali dele telesa.Ali ste se sprostite mišice po vadbi ali dan blagodejno masažo, lahko najdete primeren Lastne amplitude.

4 profesionalno masažo glave

Skrbeti za vsako mišično skupino

Da bi zagotovili bolj udobno masažo izkušnje, YUNMAI uporablja mehka in koži prijazne hrane silikona, ki so narejene za vsak del telesa 4 masažne glave, edinstveno satja notranje strukture, zagotavlja ubla za zaščito, zmanjšuje poškodbe kosti, strokovno navodilo analiza poučevanja , To je priročno za uporabnike, primite pravilno delovanje in skrbeti za vsak mišične skupine v telesu.

Kroglična glava

Primerna za masažo velikih mišičnih skupinah kot so roke, nižje nazaj, boki, stegna, in teleta

U-obliki glave

Primerna za masažo dve hrbtenice in Ahilove tetive

Valjasto glavo

Primerna za vplivajo globokih tkiv, kot so poldnevnikov, dlani, podplati

Ravno glavo

Primerna za sproščanje in oblikovanje različnih mišic, delov

10min učinkovito masažo

Enostavno se znebite utrujenosti

Sedel je na mizo za dolgo časa naredi vratu "pritisk mountain"?Prevoz težkih predmetov in občutek bolečine v hrbtu?Z YUNMAI masaža fascijo pištolo Pro Basic, vse, kar ni več zaskrbljen! 10 minut učinkovite in hitre masaža lahko znebite bolečine Utrujenost in uživajo udobno trenutek sprostitve.

Inteligentni zaustavitev varstvo

Bi telo najbolj intimno nego

Da bi se izognili dolgotrajnemu masaža na isti del in poškodbe mišic in kosti, Yunmal masaža fascijo pištolo Pro Basic je opremljena z inteligentnim čas zaščite.To bo samodejno preneha po desetih minutah neprekinjene uporabe, da se zagotovi varnost ljudi in dati znanstveno in premišljen zaščito.

Bolj uporabniku prijazna

Brezžični prenosni

Masaža, kjerkoli in kadarkoli

En-klik nadzor

En klik za dokončanje vseh kontrol

Prenosni shranjevanje

Pojdi kamorkoli želite, nosijo vrečko

Eno leto garancije

Kupon za zamenjavo, samo zamenjava brez popravila

Previdnostni ukrepi

1. Ne dotikajte se in ne pritisnite masaža glave med delovanjem.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<