HD Tiskanja Abstraktne Slike Konj Za Otroke, Soba Steno Akvarel Sodobnega Konja Platno Fotografij Grafitov Umetnost Plakata za dnevno Sobo

HD Tiskanja Abstraktne Slike Konj Za Otroke, Soba Steno Akvarel Sodobnega Konja Platno Fotografij Grafitov Umetnost Plakata za dnevno Sobo

w112517

Novo

Na zalogi

€8.04 €4.02
Količina

Oznake: gobova ozadje, konj barve, muaythai, jamajški majica, metulj elf, lilij van gogh, kerubina, plakat steno, umetnost portret, pet plakat.

HD Tiskanja Abstraktne Slike Konj Za Otroke, Soba Steno Akvarel Sodobnega Konja Platno Fotografij Grafitov Umetnost Plakata za dnevno Sobo

1. Okvir: To je brez okvirja platno samo, samo platno, če potrebujete kadrirajo tiste, prosimo, obrnite na nas. 2. Material: 260 g--300g nepremočljiva poliester platno. 3. Velikost: Smo tiskanja dodatnih 5 cm bel rob na vsaki strani za vas oblikovanje.na primer, slika velikosti 60x90cm, skupno platno velikosti, ki ste jo prejeli, je : (5+60+5) x (5+90+5) = 70x100cm 4. Po meri za vaše fotografije: po meri modelov in velikosti so ok, če želite, nas, prosimo, kontaktirajte.

Plačate lahko s Kreditno Kartico ali druge Zasebne Banke Kartico preko Alipay Neposredno , lahko tudi plačilo preko Western Union ali Paypal ali T/T Bančno nakazilo Denarja, Prosimo, sporočite nam, če imate kakršna koli vprašanja .Hvala .

-Vsa naročila, bo poslana v roku 3-5 delovnih dneh po vaše plačilo je potrjeno,Če nekaj Modelov imamo na Zalogi , Ga lahko pošljemo v enem dnevu ,Vaša naročila, bo poslana preko Post Registriranih Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx, ali UPS.

-Običajno čas poštnine bo trajalo približno 7-30 delovnih dni.To je odvisno od cilja in drugih dejavnikov, če ne boste prejeli, vaš paket v mesecu, se nemudoma obrnite na nas.Naša cena ne vključuje nobenih uvoznih davkov, in ste odgovorni za carine.

-Vsi naši elementi bodo poslani na naslov, ki jih ponujajo kupcem, prosimo, potrdite vaš naslov premislite, preden plačilo.Lahko tudi pustite nam sporočilo, da spremeni naslov preden bomo ladja vaše paket.Ko se pošiljajo ven, ga ne morete spremeniti vse več.

-Online sledenje na voljo.Številko za sledenje in spletni strani bo na voljo, ko poslani predmeti.

Prosimo, prepričajte se, da ste izbrali Prave Velikosti in Barv, preden vaš potrdite plačilo.

Povrnili vam bomo, če boste return on postavke v roku 7 dni od vašega prejema iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v Prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo se povrne celoten znesek, Če se je to zgodilo , kupec moral uporabljati Terjatev z logistično podjetje za povrnitev stroškov škode ali izgube .

Prosim, pustite Povratne informacije s 5 Zvezdicami, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, Svoje pozitivne povratne informacije, je zelo koristno za druge kupce in zda .

Če imate kakršne koli težave z našo predmetov ali storitev , se najprej obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, se Bomo potrudili, da reši problem na čas, da bi vam z veseljem .Hvala lepa .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<