Modra Steampunk 999 Sterling Srebrni Obesek Čakro Ženske Wicca Obeski Cloisonne Emajl Ročno Luksuzni Nakit Letnik Krog

Modra Steampunk 999 Sterling Srebrni Obesek Čakro Ženske Wicca Obeski Cloisonne Emajl Ročno Luksuzni Nakit Letnik Krog

w112455

Novo

Na zalogi

€78.02 €54.62
Količina

Oznake: srebrn uhan wicca, wicca čarovništva, baby obleko kavboj, steampunk ženska, keltski obesek, 7 chakra, čakra, za ritual, kovanec glasbe, 999 srebro bangle.

Krog Cvetja Ženske Obesek Kitajski Etnični 999 Sterling Srebro Cloisonne Emajl Nakit Modro Ogrlico, Obesek, China Air Express

Miao ljudi, ki so bili prej riž raste ljudi, in so zasajene riž v starih časih.Srebrni okraski za Miao ljudi, ki so bili iz roda v rod, in dolgotrajen proces migracij in vojna je pustila neizbrisen pečat na Miao ljudi, je življenje, ki je bil naseljen že vrsto let.Se še spomnite, težav in nevarnosti svojih prednikov'migration in boj, odpoklic kulise v njihovih migracij in čaščenje svojih prednikov", pogum in vztrajnost.Zato, njihov srebrni okraski odražajo Miao ljudi dolgotrajne vojne, procesa migracije in migracije kulture.

Material: 999 Sterling Srebro, Teža: 14.5 g Premer: 3,5 cm 1. Vse fotografije izdelkov so sprejeti avtentično.Zagotavljamo vam, da so izdelki, ki jih kupite so enake slike. 2. Material vseh izdelkov je prikazana na spletni strani.Naše podjetje je odgovoren za materialne izdelkov. 3. Vse naše srebrni okraski so ročno izdelani za Miao stare silversmiths, ne za velike stroje, vse so čista manjšina obrti. 4.999 srebro je enaka ali večja kot 99.9%.Lahko boste šli na strokovno institucijo, da ga potrdite.Zagotavljamo vam, da so izdelki, ki jih kupujemo, tako dragoceno kot zlato. 5.999 srebro je mehkejši kot 925 srebra.V inlaying proces ni primeren za 999 srebro.Torej, naše 999 Srebrni izdelki so vsi, ki niso intarzijami.Prosimo za razumevanje. 6. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Bomo odgovori, da vam ob 9:00-18:00 Peking Čas, Kitajska. 7.Če želite izvedeti več o naši zgodbi, prosimo, bodite pozorni, da naše www.apok.si Trgovina Klub.

Notic: 1. 999 Srebro VS 925 srebro: 999 Srebro se nanaša na čiste vsebine srebra 99.9%, 925 srebro se nanaša na čiste vsebine srebra 92,5-odstotna. 2. Preprost način diskriminacije: čisto srebro ima visoko gostoto, enake prostornine srebro je težja, se lahko razlikuje za merjenje kakovosti. 3. Vzdrževanje metodo: 999 Srebrno zaradi svoje značilnosti, tekstura je zelo mehka, zato je treba previdno obrabljene, poskusite se izogniti stiku z detergentom, speremo roke, kopanje, pranje perila, posode ne nosim.Poskusite tudi, da ne dotikajte trde predmete, ker srebrni nakit praske enostavno.Če srebrni nakit je rumene barve in je brez leska, to moči obstati obrisati z mehko krpo, namočeno v zobno pasto na rednem krat, nato oprana in posušena s čisto vodo, ali neposredno obrisati s srebrno krpo. 4. Kaj je Miao Srebro?Zgodnje Miao Srebro je na splošno moonwhite, svetlost ni tako visoka kot čisto srebro, predvsem zato, ker vsebuje nečistoče.Miao srebro je lažji od 925 srebra zaradi svoje baker vsebine.Večina Miao Srebra v obtoku na trgu, zdaj je bela bakra.Miao Srebro je neke vrste okras iz bele baker, in potem, prevlečene s tanko plastjo srebra na površini ti okraski.Učinek Miao Yin je natanko isto, kot da resnično čisto srebro.Ampak čist 999 srebro je mogoče oprati trajno, in Miao Srebro ne more.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<