Nova Vojaška Gledam Šport Nepremočljiva Digital ura LED Moška Ura Moški Gledajo Funcional z Datumom 1708B Šport na Prostem Ure Moške

Nova Vojaška Gledam Šport Nepremočljiva Digital ura LED Moška Ura Moški Gledajo Funcional z Datumom 1708B Šport na Prostem Ure Moške

w112348

Novo

Na zalogi

€23.03 €11.05
Količina

Oznake: smael watch, Kronograf, diasteria watch, loreo gledajo moški, moški potapljač watch, smael prodaje watch, bs nepremočljiva watch, ura moški, swatch ženska, mvmt watch.

Nova Vojaška Gledam Šport Nepremočljiva Digital ura LED Moška Ura Moški Gledajo Funcional z Datumom 1708B Šport na Prostem Ure Moške

Opis:

Zdaj nova mat črno barvo ta šport ure serije dodaja izbor ure z izrazito kavbojski lik.led watch modra

Dial ,sponke, pasu zanke, roko, in drugi kovinski deli so zlato ion prekrita.Rezultat je zbirka lepih časomerom .

Funkcija:

- Tip: Moški Šport Ure/Vzročno Ure

- Numerični izbiranje, tri roke za izbiranje, dosežen s podpisom lepo barvo, ki je povezana z popolnosti.

- Dvojno Gibanje z najnovejšo preboj Japonska Izvirnega Digitalnega Gibanja, analogno z LED prikazom ,datum, repeater, Prikaz časa, alarm, kronograf, vodoodporna, celoten koledar, LED zaslon, odpornost proti udarcem, stop gledal, back light funkcija led watch zapestnica

- Vodoodporna do 3 ATM, 30 M vodoodporna , Lahko Plavati Z Njim

- Prikazuje točnega časa

-Šport ure za moške vodoodbojne

-moški gledajo kronograf

-moški gledajo moda

-šport gledam nepremočljiva

Dostava in Embalaža

Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Elementi bodo odpremljena v roku 1 delovnih dneh po kupci plačilo naročila.To ponavadi traja približno 7 do 60 delovnih dni za dostavo paketa na destinacijo(na oddaljenih območjih,lahko to traja malo dlje).Medtem,lahko izberete EMS ali DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali, da nujno(Prosimo, potrdite svojo prejemnik ime in informacije o pošiljanju pred dajanje nalog).

Posebno Obvestilo:

Argentina: To ponavadi traja približno 60 do 90 delovnih dni za dostavo naročila na svoje mesto.

Brazilija: CPF ali CNPJ id zahtevajo.To običajno traja približno 60 do 90 delovnih dni za dostavo naročila na svoje mesto.

Ruske Federacije: POLNO RECIOIENT IME je potrebna.To običajno traja približno 90 do 120 delovnih dni za dostavo naročila na svoje mesto.

Če ne prejmete da v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom Negativnih in Nevtralnih Povratne informacije, se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

Davek

Smo namenjeni zagotavljanju naše izdelke za optimalno ceno.Kupec je odgovoren za plačilo davka vključeni,kot so Uvozne dajatve,DDV, itd.Če ciljni je v Braziliji, prosimo, navedite vaše CPF ali CNPJ, ko oddate naročilo, tako da bi kar najbolj zmanjšali logistične težave.

Vrnil, Če izdelek ni na dobrem stanju, se obrnite na nas, preden se je vrnil element.Mi bomo poslali še en nov element, kot je zamenjava takoj, ko prejme vrnjen paket.Prosimo, vrnitev okvarjenega izdelka s priporočeno Letalom v 5 koledarskih dni po prejemu naročila.Prosimo, da se vrnete package čim manjša in prosim, da zadnji tovorni promet manjši kot 5,00 USD.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta

Če prejmete naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite nas 5-star Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru, bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-star 3-star Povratne informacije, mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Kako povratne informacije?

Paket Vključuje:

-1 * SMAEL športen Bedeti

-1*Garancijski List

-1* Pouk Knjigo

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki