Pametno Gledati Dock Polnilec Za Huawei GT2 PRO Gt2 Pro Inteligentni Watch Polnilnik 1M Kabel USB Charge Magnetno Stojalo za Polnjenje

Pametno Gledati Dock Polnilec Za Huawei GT2 PRO Gt2 Pro Inteligentni Watch Polnilnik 1M Kabel USB Charge Magnetno Stojalo za Polnjenje

w112246

Novo

Na zalogi

€6.36 €4.07
Količina

Oznake: industrijska polnilnik usb, gt 2 pro huawei, huawei watch gt2 pro pribor, ary ure, osnove huawei gt, čuvaj, pas gt2, huawai gt2 pro, lemfo lem12 pro, visoko magnetno kabel.

Pametno Gledati Dock Polnilnik ForHuawei GT2 PRO Gt2 Pro Inteligentni Watch Polnilnik 1M Kabel USB Charge Magnetno Stojalo za Polnjenje

Bullet Točk: 1、Dejanska Uporaba: polni hitrosti je hiter in stabilen, z odlično 1 meter dolg napajalni kabel.Zamenjajte izvirni za GT2 PRO watch polnilnik, kabel za polnjenje forHuaWei Watch GT2 PRO gledam na nočno omarico, mizo, avto ali na poti.

2、Bolj primerni za Uporabo: Po oblikovanju naši inženirji, to različico polnilnik znanja izboljšuje pomanjkljivosti prvotnega stik nestabilnost, zaradi česar je bolj priročen in enostaven za uporabo.Po poseben design, polnilnik je združljiva samo z GT2 PRO.Ne velja za druge modele.

3、Varnosti: 5V/ 0.5 0.7 A ac varnosti.Podpira več kot 10.000-krat polnjenja, s kratkostična zaščita in zaščita pred preobremenitvijo.Zagotoviti, da trenutno je manj kot 1A in izhodna napetost ne presega 5V.Ne podpira drugih visoko napetost tok polnjenja.

4、Priročno Polnjenje: Enostavno ga priključite v vrata USB v RAČUNALNIK, prenosni računalnik ali prenosni računalnik za polnjenje uro.Ker je močan magnetizem na groove lahko določi uro, se lahko učinkovito prepreči gledajo iz zdrsa enostavno.

5、Kompaktna in Lahka Zasnova: kompaktna in lahka zasnova omogoča enostavno shranjevanje in prevoz.Uporablja se lahko tudi kot telefon stojalo za proste roke, lahko enostavno uživajte v filmih in TV.Priročno za uporabo v pisarni, doma ali na potovanju.

Tehnični Podatki: Ime: Gledati Osnove Polnilnika

Uporablja predmete: forHuawei GT2 PRO inteligentni ure

Material: TPE

Linija dolžina: približno 1M/39.37 palčni

Napajanje: USB

Input/output: 5V/ 0.5 0.7 A

Barve: bela, črna

Velikost: približno 3,7*3.7*1cm/1.46*1.46*0.39 palčni

Seznam Vsebine:

1*Inteligentni Watch Polnjenje Stojalo forHuawei GT2 PRO(Ne vključuje Inteligentne Watch)

Opomba:

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(po Pošti Letalom)Delovnih Dneh + sobota + SundayNorth Ameriški /Zahodna Evropa 7~20 daysEastern Evropi 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Azija 15~45 daysSouth Ameriški 15~50 daysEastern Azijskih 7~20 daysOthers 15~60 dni

Stik z nami

Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med prazniki

Naše Misije:

1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki