Raspberry Pi 4 Aluminij Metal Primeru Box + napajalnik + Mikro Video Kabel + hladilnega telesa + Hladilni Ventilator za Maline 4 Model B

Raspberry Pi 4 Aluminij Metal Primeru Box + napajalnik + Mikro Video Kabel + hladilnega telesa + Hladilni Ventilator za Maline 4 Model B

w111433

Novo

Na zalogi

€9.10 €7.37
Količina

Oznake: 4 primeru raspberry pi, pet 4 case, 4 raspberry pi, raspberry pi 4 model b 4 gb, roseberry pi 3 zadevo, 4 raspberry pi model b, pi, rapsberry pi polje 4, raspberry pi 4 senzor, raspberry pi.

Raspberry Pi 4 Aluminij Metal Primeru Box + napajalnik + Micro HDMI je združljiv Kabel

+ Hladilnega telesa + Hladilni Ventilator za Maline 4 Model B Opomba:Raspberry Pi, ki niso vključeni v paket.Opis: 1.Aluminij zlitine kovin,močna in težko zaščititi Raspberry Pi.V primeru, da ima veliko luknjo na kritje,ki zagotavlja najboljše odvajanje toplote,je pomagal, da razširijo uporabo življenje Raspberry Pi.Poleg tega lupini tudi podpira namestitev hladilni ventilator. 2.Zunanji ovoj iz aluminija zlitine je zarezano in ne vpliva na WIFI/Buletooth prenosa signala. 3.4 kos hladilnega telesa zagotavlja dobro odvajanje toplote za vaš Pi 4B. 4.1.5 m Micro HDMI na HDMI,uporabite za priključitev Raspberry Pi za LCD. 5. 5V 3A Tip C napajanje z stikalo za vklop/izklop gumb, priročno za nadzor in moč, vas prosimo, napišite beležko na vaše naročilo, za katerega vtič ( EU/ZDA/velika britanija/AU ) potrebujete.Pakiranje Seznam : Komplet 1 1 x Black Aluminij Zlitine Primeru, 1 x Hladilni Ventilator za Vgradnjo 2 1 x Srebrno Aluminij Zlitine Primeru, 1 x Hladilni Ventilator za vgradnjo 3 1 x Black Aluminij Zlitine Primeru, 1 x Micro HDMI je združljiv Kabel 1 x Napajanje, 1 x Hladilni Ventilator 4 x Baker hladilnega telesa komplet 4 1 x Srebrno Aluminij Zlitine Primeru, 1 x Micro HDMI je združljiv Kabel 1 x Napajanje, 1 x Hladilni Ventilator 4 x Baker hladilno telo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, pričakujemo pozitivne povratne informacije in 5 zvezd podrobne ocene prodajalca, Bomo naredili enako za vas.če imate kakršne koli težave ali niste zadovoljni z našim izdelkom in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli pred pustite druge povratne informacije, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Hvala!Uživajte tukaj!

Sprejemamo Depozitni .Lahko uporabite Visa in Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers skozi Ecrow

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Če še niste prejeli pošiljko v ocenjeni dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 7. Čas dostave: Prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Če ste zadovoljni z našo storitev in izdelek, pričakujemo pozitivne povratne informacije in 5 zvezd podrobne ocene prodajalca, Bomo naredili enako za vas.če imate kakršne koli težave ali niste zadovoljni z našim izdelkom in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli pred pustite druge povratne informacije, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.Hvala!Uživajte tukaj!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki