Vroče! 10pcs/veliko Električni derma pero zamenjava glave 36 pin modra iglo kartuše dr. Pero iglo tatoo nasveti

Vroče! 10pcs/veliko Električni derma pero zamenjava glave 36 pin modra iglo kartuše dr. Pero iglo tatoo nasveti

w1112

Novo

Na zalogi

€7.18 €5.03
Količina

Oznake: lsm9ds, kislina hyaluron pero, hialuron pero, hyaluron brizgo, atmega328 kit, hyaluron pero brizgo, 10hz gps modul, polnila za ustnice, arduino uno brezplačna dostava, arduino val.

10pcs/veliko Električni derma pero zamenjava glave 36 pin modra iglo kartuše dr.Pero A1 iglo tatoo nasveti Aplikacije 36 pin mikro igla kartušo :

Zamenjajte iglo derma pero.Igle dolžina je nastavljiva na različne velikosti, ki je odvisna od področja in namene zdravljenja.Je bolj priročno za zdravljenje ozko področje, kot so nos, okoli oči in ust.Značilnosti: je eletronic avtomatsko mikro igla,z vodniki, ki se prilagodi, igle dolžina.Je higienski,priročno in varno.Pravokotna gibanje igle nasvet omogoča zdravljenje ozkih področjih, in zmanjša bolečine Specifikacija: Količina: 10pcs (derma pen ni bila vključena!), smo tudi 1pin, 3pin, 5pin, 7pin, 9pin, 12pin, 36pin, 42pin ,Nano kartušo , če potrebujete drugi, prosim, pustite sporočilo za nas.Vložek: 36 Pin Igle (Obleka Za DR. pero ,Bayonet Kartuše) Derma Pero Tip: Bayonet Gori Paket Zajema: 10 x Iglo vložkov (derma pen ni bila vključena!)

Nazaj/Vračilo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma, ko se je sprejemnik.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Obstajajo NOBENA IZJEMA!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebne reson za vrnitev, in vaš pad# 3. Bomo vračilo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu ietm v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO kupec in prodajalec canel transakcije iz www.apok.si.Lahko pa izberete, da zamenjava 4. Bomo nosi vse stroške prevozov, če proizvajajo ni, kot se oglašuje Plačilo 1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2.Plačilo mora biti opravljeno v roku 2 dni od naročila. 3.Če ne morete cheackout inmmdiately po dražbi blizu , prosimo, počakajte nekaj minut in Plačilo mora izpolniti v roku 2 dni Naše storitve 1. Odgovor vaša poizvedba v 12 delovnih ur. 2. Izkušeni štabi odgovoriti na vsa vaša vprašanja v tekoči angleščini. 3. Prilagojen design je na voljo, OEM in ODM so dobrodošle. 4. Ekskluzivna in edinstvena rešitev lahko zagotovi, da naše stranke, za naše dobro usposobljeni in strokovni inženirji in štabi. 5. Dostavo dobro v času. 6.Ponudba stranka najnižja cena z visoko kakovostjo proizvaja Dostave podatke Državi Cca.Čas dostave Zda 15-20 delovnih dni Velika Britanija / Avstralija 15-35 delovnih dni Kanada /Europe / Rusija 15-35 delovnih dneh, vendar se včasih traja tudi do 30 dni Južna Azija / Bližnjem Vzhodu 20-45 delovnih dneh, vendar se včasih traja tudi do 30 dni Brazilija / Južna Amerika 35-60 delovnih dneh, vendar včasih to traja do 45 dni

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<