MT10SP FZ10SP 17 Grozda na Praske Zaščita Film Screen Protector za YAMAHA MT-10SP FZ-10SP 2017 Čisto Nov

MT10SP FZ10SP 17 Grozda na Praske Zaščita Film Screen Protector za YAMAHA MT-10SP FZ-10SP 2017 Čisto Nov

w11113

Novo

Na zalogi

€9.23 €7.11
Količina

Oznake: nalepke yamaha mt 09 2020, nižje yamaha, gps yamaha xmax 300, energije, 2008 cbr1000rr, yamaha aerox screen protector, dodatno opremo yamaha, 900 gt, 27 palca kolo, vrečko premium.

Vgradnjo

Za YAMAHA MT-10SP FZ-10SP 2017

Material: iz Kristalno Jasno premium TPU film

Naše gruče zaslon patron, imajo dve modelov.Modra svetloba eden je priporočljivo, to je bolj Nosljivih, Ultravijolični-dokazilo eksplozijam Zaščitnik, in lažje za namestitev.

Lastnosti : Natančen rez odlično gruče zaslon Narejen iz Kristalno Jasno premium TPU film, ki Ščiti gruče zaslon pred praskami, prahu, vročino, umazanijo in UV Tesnila obstoječih praske pod in naredi gruče zaslon, kot nov, enkrat Enostavno očistite in obrišite umazanijo izklop brez strahu, da nič gruče zaslon Dopust brez ostanka po odstranitvi Prihaja z Čiščenje kompleta in Squeegee Namestitev: 1: Čisto gruče zaslona z mikrovlaken krpo, da odstranite umazanijo in nadaljnji uporabniki; 2: Odstranite linijskih z oznako 1. Korak.(Prepričajte se, da filma ne pridejo gor z jasno linijskih) 3: S podlogo odstraniti v celoti, spray liberalna količino vode na lepljive strani. 4: Izstopijo zaslon patron z gumbom ali edge je nato nežno postavite na gruči. 5: Nežno stisnite vode in zračnih žepov ven z stisnite.Poskusite odstraniti čim več vode in zračnih žepov, kot si lahko. 6: Odstranite linijskih z oznako 2. Korak.(Prepričajte se, da je film še vedno popolnoma aliged in ne prišli do top liner. 7: Uporabite stisnite, da odstranite preostali zračni žepi in vodo za dokončanje procesa.Čestitke!Vaš gruče zaslon je zdaj popolnoma zaščitena z naš izdelek.Zaradi osebnih obrti težave, morda malo mehurčkov je normalen pojav.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki