Električni Blazine 220V 3 Velikosti Home Office Ogrevanje Stopala Mat Kristal Ogljika Pozimi Električno Ogrevane Preproge

Električni Blazine 220V 3 Velikosti Home Office Ogrevanje Stopala Mat Kristal Ogljika Pozimi Električno Ogrevane Preproge

w110557

Novo

Na zalogi

€15.78 €11.20
Količina

Oznake: grelne blazine postelj, keenovo, mouse pad, kristalni kamen, stol ogrevanje mat, stopala toplejše, stopala urad, preprogo, Crystal, 3d tiskalnik fep film.

Bullet Točk:

1、Značilnosti Izdelka: Ogljikov kristal segreje, porabi manj, visok toplotni izkoristek, segreje hitro, brez sevanja, dober terapevtski učinek.Prihranek energije in varčevanja z energijo, hitra ogrevanje, ni potrebno čakati, učinkovito ogrevanje, z pregrevanje funkcijo za zaščito.

2、Visoko kakovostnega Materiala: Visoke kakovosti usnja, ki je površinsko plastjo, izoliran, negorljiv, nepremočljiva in kisline,-dokazilo, ki ne pušča električne energije, razpoke, in staranje.Spodaj non-slip materiala, nepremočljiva in non-zdrsa, ne poškodujejo talne ploščice.

3、Enostavno Čiščenje: Enostavno čiščenje, samo obrišite s krpo, se lahko upogiba za enostavno shranjevanje.

4、Enostaven za Čiščenje: Nepremočljiva design, samo obrišite s krpo za čiščenje zelo enostavno.Lahko se sklonil za enostavno shranjevanje.

5、Hitro Ogrevanje: Toplota hitro, takoj počutili toplo.Temperatura se lahko nadzoruje s prilagoditvijo.

Specifikacija: Velikost(cca.):

30*50 cm/11.81*19.68 v

50*55 cm/19.68*21.65 v

50*80 cm/19.68*31,5 leta v

Debelina: približno 10 mm/0.39 v

Napetost: 220V

Uporaba: dnevna soba, spalnica, študijske sobe, druge

Kako uporabljati:

1. Postaviti element ravno na tleh s sprednje obrnjeni navzgor, in nato priključite napajalni kabel na to.

2. Vstavite napajalni kabel in napajalni.

3. Nastavite stikalo, zato je priporočljivo, da jo nastavite na visoko temperaturo, pred prvo uporabo.

4. Prilagodite vaše ogrevanje ravni, talna obloga začne ogrevati, nato segreje.

Seznam Vsebine:

1 x Noge Toplejše

Opomba:

1. V delovnem stanju, prosim, ne zajema drugih izdelkov na mat ali krat mat, da bi se izognili lokalno pregrevanje in povzročijo okvaro.

2. Uporabljajte izdelka na predmete, s sharped izboklin.Ne vstavljajte zatiči.

3. Ko izdelek je vklopljena, prosim, ne priklapljajte ali odklapljajte priključek in potegnite vtič, ne kabla.

4. Ta izdelek se lahko uporablja samo s priloženi napajalni kabel.

5. Prosim, ne razstavite izdelka sami.

6. Če izdelek je v delovnem stanju, je treba preveriti.Ko ste doma, ali ko je izklopljen, morate izvlecite napajalni kabel.

7. Ne pustite, da ljudje, ki ne skrbijo zase, dojenčke in ljudi, ki niso občutljive na vročino.

8. Postavite prenosni ali mobilni telefon na ogrevanje pad med uporabo, da se izognete pregrevanju elektronskih izdelkov.

9. Preverite izdelek za obrabe ali poškodbe.Če je tako, prosite dobavitelja, če jih lahko še naprej uporabljamo.

10. Ko shranite toplo pad, naj topel pad ohladi, preden likvidaciji.

11. Ne upogibajte trdi, da se prepreči poškodbe notranjih toplotno ustvarjajo deli.

12. Ne uporabljajte tega izdelka, ki so nočitev z električno odejo.

13. Ne uporabljajte, kadar napetost, ki je nestabilen.

14. Ali se ne dajo ta izdelek v vodo za čiščenje.

15. Poskrbite, da bo ogrevanje pad stikalo in dozi so stran od vodnega vira, da bi se izognili kratkimi stiki.

16. Če škropljenjem vode s stikalom ali dozi, prosimo, odrežite napajalni takoj.

O Povratnih informacij: Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, f obrnite na nas najprej, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.Povratne informacije so za NAS zelo pomembno, Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Nemogoče je, da bi to rešili, če ne vemo o njih!Plačilo: sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Aabout Dostava: DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku,?prosimo, da nas kontaktirate.Bomo spremljali z ladjar takoj, ko je to mogoče in odgovor vas.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala Vrne in Vračilo: imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, ki so priloženi pribor, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<