Kuhinja 25 cm Začimba Krog 360° Obračanje Shranjevanje Pladenj Priročno za Obračanje Spice Rack Non-Slip TPR Dom Kozmetika Organizator

Kuhinja 25 cm Začimba Krog 360° Obračanje Shranjevanje Pladenj Priročno za Obračanje Spice Rack Non-Slip TPR Dom Kozmetika Organizator

w110446

Novo

Na zalogi

€8.87
Količina

Oznake: polje ličila organizator, hecare kopalnica organizator, spice kuhinjski pripomočki, kuhinjsko perilo shranjevanje, lonec, dekor pladenj, 45 palčni kovček, kuhinja orodje, escurreplatos cocina, folije za shranjevanje organizator.

Nikoli ni dovolj prostora!

Nered števci, pakirani shrambe, neorganizirano kopalnice.Ne boj z vsemi, ki nered!Tukaj je dvoslojno Obračanje Rok , vrtljivi organizator police prihaja organizirati in voditi vaše dnevne potrebe v mestu.

Glavne Značilnosti

Poslovite od Nereda Kjerkoli

Organiziranje nered mesto z našo Obračanje Polici.Znotraj vaši kuhinji organizirati začimbe, čajne vrečke, začimbe; znotraj vašo kopalnico za postavitev vaše toaletni pribor, ali karkoli si lahko predstavljate.Ni več nered!

Dvoslojni, Večje Zmogljivosti

Ta shramba leni Susan drsi enostavno; double-layer revolving prostora za shranjevanje, zaradi česar je kot nalašč za shranjevanje različnih predmetov, vključno s kozmetiko, obrti blago, začimbami, možnosti so neskončne!

Izkoristite Vaš Prostor

Naše Obračanje Polica worksanywhere.Maksimira svoj prostor kjerkoli ga potrebujete dodatnega prostora, kot so kuhinja, kopalnica, pralnica, hladilnik, da bi povečali svoj prostor in imejte manjše izdelke organizirani.

360-stopinjski Zasuk za Enostaven Dostop

Naše Obračanje Shelfis namenjen za 360-stopinjsko gramofon, enostavno doseči na kateri koli strani,zaradi česar je idealen za omare ali števci, in s 6 žogic za vrtenje obeh straneh, vodenje svoje mesto čisto in urejeno.

Brez Dodatnih Namestitev, Anti-slip

Brez orodja.Ni vrtanje.Brez zapletene namestitve.No steno škodo!Samo kraj vaše Obračanje Polica ven v vsakem kotu jo potrebujete.Nikoli ne skrbi za svoje predmete, ki sodijo off; ne-skid površino, na gramofone je oblikovana v platforme za trajnost-enostaven za čiščenje.Specifikacije

Material

PP

Teža Izdelka

578G

Velikost Izdelka

Eno majhno:24.5*2.5

En velik:29.5*2.5

DVOSLOJNO: 25.00 * 14.8

Vsebina Paketa

1 × Obračanje Organizator Polica Opomba

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<