50pcs 13 Barvo Velike Luknje DIY Evropske Kroglice Murano Distančnik Kroglice fit Zapestnico Pandora Bangle Ogrlice za DIY Nakit, Izdelava

50pcs 13 Barvo Velike Luknje DIY Evropske Kroglice Murano Distančnik Kroglice fit Zapestnico Pandora Bangle Ogrlice za DIY Nakit, Izdelava

w110291

Novo

Na zalogi

€3.77 €2.61
Količina

Oznake: starinsko jade, keramične kroglice rjava, posnetek s925, čar pandora, 3d salon ozadje, stekla murano, pandora 925 izvora, keramične kapice kroglice, orodja keramične kroglice, stekleni nakit murano.

DOSTAVA

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovni dan po plačilu prejeli.(Prosimo za razumevanje, včasih se morda ne imeti pripravljen parka,kar bo trajalo nekaj dni več).

Dostava Kitajske Post Air Mail, doseže večina držav v 20-55 delovnih dni.Odvisno od cilja in objektivni dejavniki, včasih to lahko traja več časa.

Davek na carinsko & dajatve

1. Uvozne dajatve, davke in druge meri polnilnikov, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroški poštnine.Te stroške kupca odgovornost.

2. Smo običajno ladja blaga v manjših vrednosti, da bi se izognili davčnim za kupca.Vendar za davek, ki je določena s kupci " država po meri, ne za nas, različnih državah so različne davčne stopnje, torej, če vse davke, ki se pojavljajo naj kupec nosi.

3. Pls preverite pri vaši Državi Carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Pls Opomba:

Ker fotografske tehnične in razsvetljavo problem, slike pojav malo chromatism primerjaj

z Dejanskimi izdelki.Prosimo, zapomnite si to!Hvala

Vrne

Želimo si, da bi popolnoma zadovoljni z nakupom.Če iz kakršnega koli razloga želeli bi, da se vrne ali zamenja element, bomo veseli, da je tako.vendar je kupec odgovoren za plačilo stroškov prevoza,Nadomestila in izmenjave, sprejete pa so na elemente, ki so v enakem stanju prejeli.Ko bomo prejeli, vrnili element,bomo odbitka stroškov ladijskega in dati povračilo za račun stranke takoj.

Povratne informacije

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosim, pustite pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred začetkom spora, ali šolanja negativne povratne informacije.Bomo lahko s skupnimi močmi rešiti.

Veseli bomo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih imate, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki