2pcs Zlitine Aluminija 110mm blažilec Blažilnik Za Rc Avto 1/10 FS, Dirke Tovornjak otroški Voziček 53633 Nadgrajeno na Hop-Up Delov,

2pcs Zlitine Aluminija 110mm blažilec Blažilnik Za Rc Avto 1/10 FS, Dirke Tovornjak otroški Voziček 53633 Nadgrajeno na Hop-Up Delov,

w10994

Novo

Na zalogi

€5.47 €3.61
Količina

Oznake: fs dirke rc, rc telemetry, fs it4, X6B, 110 blažilec 110mm, otroški voziček lupini, blažilnik olje, i6x, fs, 2 mm letvijo.

2pcs Zlitine Aluminija 110mm blažilec Blažilnik Za Rc Avto 1/10 FS, Dirke Tovornjak otroški Voziček 53633 Nadgrajeno na Hop-Up Delov,

Ime Izdelka: Blažilec

Nove blagovne znamke: Da

Package Količina: 2pcs

Teža: 63 g

Opis: 110mm

Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo v bližnji prihodnosti.

Na splošno gledano,pa smo ladje po vsem svetu s Kitajsko Post Registriranih Air Mail , ePacket, da Združene države amerike in Posebno Linijo za ruske,ki so s številko za sledenje in bi lahko preverite dostavo informacij na uradni spletni strani.

Vsi predmeti, ki bodo poslane v roku 5 delovnih dni od prejema plačila(razen ob vikendih in praznikih)

Čas dostave je okoli 7-60 delovne dni, da večina držav

8-15days, da ZDA za ePacket

8-8days, da ruski Posebno Linijo

7-35days, da večina Azija državah, kot so Koreja/Japonska/Slovenija/Tajska itd.

8-40days Evropi, državah,kot so velika britanija/Španija/Francija/Avstrija/Nemčija/Italija/Slovenija itd.

13-56days v Kanado

17-60 dni v Braziliji

Drugi express post, kot so EMS,DHL in UPS je na voljo tudi.Bodo traja krajši čas dobave okoli 3-10 dni, kot je na različnih express, ki ste jih izbrali,vendar jih bo povzročilo višje stroške prevozov približno 20 evrov ali več, se obrnite na nas, če želite, nas, da spremeni način dostave za vse nujne potrebe.

Opombe:

1>Prosimo, zapišite svoje ime in priimek,kontaktno številko in natančen naslov, ko potrdite naročilo.In bomo z ladjo, kot na dostavo informacij.Če bi želeli spremeniti naslov, prosimo, kontaktirajte nas TAKOJ po plačilu.

2>Okoli vrha dostava, kot so Božič, čas dostave, bo odloži v nekaterih območjih.

Vse se vrnete elemente morate vrniti v 3days šteje od dneva, da ste se prijavili za paket in napišite sporočilo, da nas o dostavi podatke,kot so način dostave in številko za sledenje po odpremo.

Vrne in vračilo storitev ni na voljo za pozno obvestilo donosa,zato prosimo, da o tem obvesti povratno informacijo v omejenem času.

Vsi izdelki MORAJO biti vrnjeni v prvotno stanje z vsemi polje in pribor.

Kupec nosi vse elemente, povratni prevoz taks, davkov, carin itd.

Za denar nazaj vračilo:

stroški poštnine in zavarovalni stroški so nevračljive.

Ne terjatve na vse škode na zunanji škatli, ki jih povzročajo dostave kurirske službe.

Vse vrne napako elemente, bomo preverili in preuči, ali je v okvari.

Če je v okvari, ki so posledica Človeške škodo, škodo na vodah, drop off škode in-correctable uporabo, vse stroških popravila ima nosi kupec.

Imamo zaupanje, da se strinjate z nami,potem ko je preverjanje kakovosti,da visoka kakovost materialov, ki se uporabljajo in visok standard izdelave, bodo lahko ponudi čudovita izkušnja v hobi svetu.

Usmerjeni smo našim razlikovati stranke z veliko čustev pred/med/po nakupu.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Kaj je več,bomo cenijo veliko, če bi lahko obrnete na nas za komunikacijo, namesto, ki nam jo daje negativne povratne neposredno, če je bilo vse nezadovoljstva/vprašanja, ko ste prejeli paket.In obljubljamo, da se reši težav, za vas kmalu.

Poleg tega bomo POTREBOVALI VAŠO POMOČ, da pustite POZITIVNE POVRATNE informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,ki je zelo pomembno za nas.

To ni le spodbuda za nas,ampak tudi nam pomaga, da bolje, upravljanje na odjemalca, ki kupuje rekord.Mi bomo poslali kupone za nekatere velike kupce, kot darilo, če se izračuna naročil in evidenca dosega določen standard.

Vabimo vas, da nas kontaktirate za sporočila, e-pošte in trgovine manager.In se bomo odzvali vašim potrebam v roku 24-48 ur v delovne dni.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki