Blagovne znamke matično ploščo na prodajo HUANANZHI X79 matično ploščo z M. 2 slot, PROCESOR Intel Xeon E5 1650 V2 hladilnik z RAM-a, 16 G(4*4G) REG ECC

Blagovne znamke matično ploščo na prodajo HUANANZHI X79 matično ploščo z M. 2 slot, PROCESOR Intel Xeon E5 1650 V2 hladilnik z RAM-a, 16 G(4*4G) REG ECC

w1099

Novo

Na zalogi

€485.01 €218.26
Količina

Oznake: ecc reg, e5 1650 ram, xeon e5 2697 v2 pack, procesor xeon, xeon, huananzhi x99, 1650 e5, 2680 v2, x79, xeon e5 v2 2673.

Proizvajalec (HUANAN podjetje) izjav

>> Zaradi različnih proizvodnih serij, naše matične plošče lahko verjetno imajo nekoliko drugačno zasnovo, kot so različne barve reže za pomnilnik, drugačen položaj in barvo SATA vrata, različne različice matične plošče itd,.....So dont imajo katero koli funkcijo razlika.Pls v naravi prevladujejo, HUANAN podjetje ne bo vsaka nadaljnja obvestila.

WUSON trgovina izjave

1: Kaj je v paketu?

X79 LGA2011 matično ploščo z M. 2 reža+Intel Xeon E5 1650 V2 CPU+4*4G DDR3 1333 RECC+hladilnik+hladilnik adapter+SATA kabel+metal nazaj ščit+voznik disk+uporabniški priročnik

WUSON trgovina bo paket hladilnik v drugih paketov, saj je skupna teža vseh, ki jih je nad zgornjo mejo kurir.

2: Zakaj je to bolje za kupce ustreliti razpakiranje video, ko so dobili svoje pakete?

>> Nekateri kupci dejal, da je izdelek manjka, ko so odprli svoje pakete, nato nam je pokazala nekaj fotografij, vendar slike ne morejo dokazati ničesar, kot vsakdo ve, najboljši dokaz je razpakiranje video, tako pls to, kar lahko v veliko pomoč, če se zgodi, da se v isti situaciji, zgoraj, WUSON trgovini ne sprejema slike, kot dokaz!!!!!Hvala za razumevanje.

>> Obstajata 2 anti-theft tesnila prilepili na odprtje vsaki strani matične plošče, kartonsko škatlo, kot je prikazano v nadaljevanju, pls skrbno preveriti, je, ko dobite paket.

3: Vsi izdelki so testirani pred odpremo?

Da, WUSON trgovina je 3 tehnične ekipe za testiranje vseh delovnih dni, tako da smo lahko 1000000% jamči, da so vsi naši izdelki so delali dobro, preden je poslano iz našega skladišča.

4: Koliko so izdelki pakirani, bodo intactly dostavi?

Fristly, WUSON shranjevanje krajev CPU v matično ploščo vtičnico, obloge pomnilnik palice z mehurčki in jih postavlja v matično ploščo original škatli; Drugič, WUSON trgovina obloge matično ploščo z veliko mehurčki in ga postavlja v originalni škatli; Tretjič, WUSON trgovina obloge matično ploščo original škatla z mehurčki, nato postavlja v kartonski škatli.Zato smo prepričani, da pravijo, običajno vsi naši izdelki se lahko intactly podal.

5: ali Bodo vsi paketi bodo zagotovo dostavljeno v času, ki je nastavljen za www.apok.si?

Zagotovo ne.Najbolj neopredmetena stvar je prevoz, večina paketov je mogoče dostaviti v zahtevanem času, vendar nihče ne more zagotoviti, da vse parcele se lahko izvaja v času, včasih nekatere parcele so v zaostanku z navedenimi razlogi, kot so slabo vreme/počitnice/post office štabi stavke/custom potrditev zamude itd.Včasih ni nobenega razloga.Pls glejte "čas dostave napoved" spodaj.Tako pls premisli, preden vam bo vrstnem redu, tako dolgo, kot si, da bi, to pomeni, da ste razumeli vse, kar je zgoraj.

6: Bo WUSON trgovina pomoč kupci plačati carinskih dajatev ali ne?

Vse prodajalce v svetu ne bi bilo plačilo carinskih dajatev, za kupce, to je zdrav razum do neke mere, tako WUSON trgovina jasno ne bi pomagalo kupci plačati davek na carinsko.Običajno kupci državi carinske so pravne maker.

7: Ali kupci potrebujejo za pošiljanje izdelkov nazaj, če jih ne dela ali preneha delovati?

WUSON trgovini ne zagotovi 100% originalen garancijski servis, in smo vse moči, da ugotovi, ali kupci potrebujejo za pošiljanje izdelkov nazaj za nas ali ne.Vendar to ne pomeni, da naši izdelki so nezanesljivi, v resnici, kot smo članici, v izjavi 3 zgoraj, smo se strogo test VSE naše izdelke pred odpremo brez dvoma , tako običajno velika večina kupcev, ki so zadovoljni z našimi izdelki in nekateri od njih so postali naše redne stranke.Poleg tega , glede na to, kar smo doživeli prej , veliko naših izdelkov delal v redu, po tem, ko so bili poslani nazaj s kupci, vendar niso delali, ko kupci, ki jih testiral, da je pertty čudno, poleg tega nekateri kupci poslali naši izdelki nazaj, brez dodatne zaščite, prav tako se bo naš matične plošče v originalni škatli, nato pa dal v polje e-poštni vreča brez oblačka varstvo (mnogi kupci vedeli, da imamo zaviti naše matične plošče in polje z veliko mehurček in dal svoje matične plošče, original škatla v zunanji škatli iz lepenke ), ampak izdelki še vedno delal v redu, po dolgem potovanju , mislim, da mi ni treba pojasniti, preveč na to .

>> Če naši izdelki ne deluje minuti, ko kupci dobijo jih, ali so delovale v pol leta od takrat, ko kupci, da bi, odgovor je 100% DA .Še posebej v času, ko kupci le dobili jih in začni preizkušanje .

WUSON trgovina ima vso moč, da zahteva kupce, da se vrnete izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine.

>> Če naši izdelki prenehajo delovati, ko je bil v uporabi že več kot pol leta, na odgovor pa je negotova .WUSON bi trgovina ocenjevanje izdelkov prvi pogoj, glede na dokaze, ki kupcem zagotavljajo, nato sprejeti odločitev, ali moramo kupce, da ga pošljejo nazaj, ali smo neposredno pošiljanje drugega ven.

Spoštovani kupci, če se da, na WUSON trgovini, to pomeni, da 100% strinjam glede teh izjav zgoraj.

Pogosta vprašanja (ažurira nenehno)

1: Kaj je matične plošče, različico?

Matično ploščo različica ni vedno isto kot proizvajalec bi jo posodobite vsak zdaj in potem, torej, matične plošče, različico razlikuje od časa do časa zaradi različnih proizvodnih serij.

WUSON trgovina ponavadi ladje najnovejšo različico, pls v naravi prevladujejo, ne bomo dajali vsa nadaljnja obvestila.

2: Zakaj ni za prikaz slike na zaslonu?

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki