AKSONU Slušni Ojačevalec Zvoka Digitalni Slušni Pripomočki Pomoč Naprave za Zmanjševanje Hrupa za ponovno Polnjenje za Starejše Gluhost C-06

AKSONU Slušni Ojačevalec Zvoka Digitalni Slušni Pripomočki Pomoč Naprave za Zmanjševanje Hrupa za ponovno Polnjenje za Starejše Gluhost C-06

w108285

Novo

Na zalogi

€26.21 €18.87
Količina

Oznake: slušalke skladu ojačevalnik, odmeva, močno zaslišanje ojačevalnik, polžasti, mikro polnilna slušni aparat, pomoč slišati, uho zaslona ojačevalec za uho, slušni pomožne bluetooth, phonak, karbonski okvir gramoz.

AKSONU Slušni Ojačevalec Zvoka Digitalni Slušni Pripomočki Pomoč Naprave za Zmanjševanje Hrupa za ponovno Polnjenje za Starejše Gluhost C-06

Če ugotovite, da je težko slišati zelo dobro od drugih, to sluha pomoči lahko pomagal ponovno pridobiti sluh in odkrije užitek, ki uživajo filmov, glasbe in TV programov.

Značilnosti:

Polnilne za 20 Ur v Pripravljenosti: sposobnost vgrajena litijeva baterija je 120mAh, ki lahko dela za približno 20 ur neprekinjeno po popolnoma napolnjena, featuring nizko sedanje in varčevanje z energijo.

Glas, ki ga je mogoče dopolniti, da je ta slušni aparat je dobro uporabljajo v zabavni mesta.To je dobra izbira, če želite uporabiti to slušni aparat, ki vas prosimo, da prilagodite glasnost, kadar gledate TV/filmi, udeležba na sestanku ali ob lekcijo.

Zmanjšanje hrupa: z vhodnim hrupa nižje od 30dB in harmoničnega vala izkrivljanje nižja od 5%, N/H stikalo in oblikovanje, ki ločuje mic in slušni pomaga za zmanjšanje hrupa.Uporaba načina H za jasen zvok, ko ste na prostem in N način za bolj prijetno izkušnje, ko ste v zaprtih prostorih.

Prihaja z 4 različnih oblik uho jaške in 4 zamenjava uho jaške, da se tesno prilegajo različne uho vrste brez skrbi za padec in izgubil.

S silikonsko sluha, pomoč nasveti, tega zaslišanja ojačevalnik zunanja oblika mehko, udobno in lahki za dolgo časa nosi.

Indikator napolnjenosti baterije: baterije indikator zasveti, ko vključite slušni aparat, in to bo samodejno prikazujejo trenutno stanje napolnjenosti za 5 sekund; LED lučka utripa vsakih 5 sekund, medtem, ko pri delu.

Enostavno upravljanje: priključite silikonski nasvet za slušni aparat vklopite s slušnimi in prilagodite glasnost, da bi dobili jasen zvok, posnetek slušnim aparatom na vaša oblačila.

AKSONU C-06 paše za ljudi, katerih okvara sluha, ki je nižja od 70dB.

Specifikacije:

Barva: Črna

Znamka: AKSONU

Model: C-06

Vrsta vtiča: EU/ZDA(Neobvezno)

Material: Silikon + ABS

Max Izhod Zvoka: 130±5dB

Zvok Pridobili: ≥45dB±5dB

Skupna Harmonična Val Popačenja: ≤5%

Frekvenčni Razpon: 450~3000Hz

Vnos Hrupa: ≤30dB

Napetost: 3,7 V DC

Tok: ≤4mA

Baterija: Litij-ionska baterija, 120mAh

Polnilnik: DC 5V / 50mA~500mA

Postavka Velikost: 5.5*1.95*1.8 cm / 2.16*0.76*0.7 v

Paket Velikost: 16*10.2*4.5 / 6.29*4.01*1.77 v

Element Teža: 12g / 0.42 oz

Package Teža: 235g / 8.28 oz

Opombe:

Prvo polnjenje traja 4 ure, da bi dobili polno polnjenjem, ko je vse lučka LED pa zeleno in preneha utripati.Za prihodnje polnjenje, to traja le 2 uri.

Slušnim aparatom lahko zaračunajo le z ujemanje polnilnik(DC 5V / 50mA~500mA).

NE polnjenje stroja z drugih polnilnikov ali za priklop na računalnike.

NE razstavljajte ali spremeniti različne baterije.

NE uporabljajte vode ali ekološki detergent za čiščenje slušnih pripomočkov.

NE postavite v vodo.

Ne uporabite pri visoki glasnosti dlje časa, se bo poškoduje vaš sluh.

Prosimo, da uporabniški priročnik za podrobnejše delovanje in vzdrževanje, svetovanje.

Package Seznam:

1 * Slušni Aparat

1 * Dvojna Slušalke

8 * Slušalka(4 različne velikosti)

1 * Polnilnik

1 * Uporabniški Priročnik(Angleščina)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<