6pcs/set Multi-funkcijo Kobalt Drill Bit Nastavite Polžastega Vijaka Meritev Sestavljenih Tapnite Drill Bit Tapnite Twist Drill Bit Set Kovinskih Izkušnjo

6pcs/set Multi-funkcijo Kobalt Drill Bit Nastavite Polžastega Vijaka Meritev Sestavljenih Tapnite Drill Bit Tapnite Twist Drill Bit Set Kovinskih Izkušnjo

w107495

Novo

Na zalogi

€4.36 €2.96
Količina

Oznake: chevrolet kobalt, meritev tapnite nastavitev, tuljava niz, tapnite vrtalne vpenjalne glave, tapnite kobalt, osnove sveder, krompir spirala, vaja mm, kobalt, kobalt sveder sveder za kovino.

【Combo Sklop 6 Velikosti】

6 najbolj pogosto uporabljene velikosti, da zadovolji vse vaše potrebe.Ta sveder set ustreza večini moč vaja trenutno na trgu in prihajajo z prenosne plastično vrečko za enostavno shranjevanje in organizacijo.

【Popolnoma na Tleh Proces & 135 stopinj v Split】

Popolnoma na tleh spirala groove design hitro zmanjša trenje in toplote za hitrejše in hladilnik vrtanje uspešnosti. 135 stopinj v split z naravnost kolenom preprečuje hojo in omogoča vrtanje natančno in hitreje.No center udarec je potrebno.

【Več Aplikacij】

Primeren za Rezanje Trdih Kovin, kot so iz Nerjavečega Jekla, Jekla in Litega Železa, kot tudi Les, Aluminij Zlitine in Drugih Mehkejših Kovin, vključno ploščice, beton, ploščice, opeka, les, plastiko, steklo, zidarska in več.

【Učinkovito Deluje】

Izdelek nima ostrih robov in vrtanje visoko učinkovitost.Center za izdelek, je oster serrations, in z njeno pomočjo, drill lahko še naprej vrtanje vodoravno po vrtanje.

Uporaba Scenarijev

Primerna za holing, rezanje na les, mehke kovine, aluminij pločevina, železo, itd.

Specifikacija

3-8 mm Titanom Prevlečeni Hss Svedri Set

3 mm × 1

4 mm × 1

5 mm × 1

6 mm × 1

6.5 mm × 1

8 mm × 1

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<