Behogar Kitajsko Novo Leto Dekoracijo Kit Couplets Fu Znak Pesem Pomika Nalepke Rdeče Ovojnice za leto 2020 Pomladni Festival Darila

Behogar Kitajsko Novo Leto Dekoracijo Kit Couplets Fu Znak Pesem Pomika Nalepke Rdeče Ovojnice za leto 2020 Pomladni Festival Darila

w107198

Novo

Na zalogi

€10.28 €5.14
Količina

Oznake: hongbao, kitajsko novo leto ornament, kitajski rdeče sredstev, festival pomladi, kitajski dekor, chun lian, fu nalepka, luč papirja, stenske nalepke maka, couplet.

Več Izdelkov:

Behogar Kitajsko Novo Leto Dekoracijo Kit Couplets Fu Znak Pesem Pomika Nalepke Rdeče Ovojnice za leto 2020 Pomladni Festival Darila

Podrobnosti:

Velik Kitajski lunarni novo leto doma, okrasni material komplet vključuje 1 par dolgo couplets, 2 kos Fu znak, 1pcs darilo polje, 12 kos rdeče ovojnice v naključnem stilov

Ti novo leto okraski lahko pošljete vašo družino ali prijatelji kot darilo.Zato je menila, da praznični okras bo prinese bogastvo in srečo, da oseba, ki prejme v Vzhodni kulturi

Red je srečen barve na kitajskem, ki ima pozitiven pomen, in je skupaj z veličastnimi kaligrafija, da izrazijo želje za Novo Leto

Express dobre želje za Spomladanski Festival, srečno življenje in boljšo prihodnost, kar predstavlja srečo, denar, srečo, uspeh, sreča, itd.

Narejen z papir boljše kakovosti materiala, lahko jih držijo na sprednji vrata, stene, okna in tako dalje.Občutek Kitajske tradicije in kulture, ki jo prilepite couplets!

Specifikacija:

Material: premazani papir

Velikost:

couplets: 21 x 118 cm/ 8.27 x 46.46 palčni

horizontalno pomikanje: 20 x 58 cm/ 7.87 x 22.83 palčni

Fu nalepke velikost: 33 x 33 cm/ 12.99 x 12.99 palčni

rdeče ovojnice velikost: 9 x 16,5 cm/ 3.54 x 6.50 palčni

Na Voljo Slog: A, B

Povejte nam, slog, ki ga želite, ko ga kupite, ali pa bomo poslali na naključno

Package:

1 x Kitajsko Novo Leto Dekoracijo Dobave Kit

Obvestilo:

Ni lepilo na hrbtni vse nalepke lahko nalepite s trakom ali lepilom.(Lepilni trak in lepilo, ki niso vključene)

Roko-natisnjen papir, ne bo rahlo izginja, ampak to je normalno

Plačilo >>

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >>

1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >>

1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >>

1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >>

Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<