Halloween Moških Black Cosplay Panther Kostum T'Challa Cosplay Wakanda Kralj Vijolične barve Telovnik Cosplay Anime Cosplay Kostume Film & TV

Halloween Moških Black Cosplay Panther Kostum T'Challa Cosplay Wakanda Kralj Vijolične barve Telovnik Cosplay Anime Cosplay Kostume Film & TV

w106880

Novo

Na zalogi

€97.50 €79.94
Količina

Oznake: etsy pirat noša, star superman kostum, black panther costum, black panther skupine kostum, črni panter, black panther ženske, pantera črna noša, pogumen, črno masko panther, cosplay človek black panther.

Obvestilo: smo sami cosplay tovarne in zagotavljajo veleprodajna cena zbornice,Imamo deset let izkušenj v modi, cosplay design.Smo lahko skoraj po meri narejene vse noša v vseh velikosti, barve in slog.

Dober izdelek, kakovost, nižje cene.

Po meri Izdelana, ni problem,ko se odločite za Eno Velikost Možnost,prosimo, navedite vaše Meritve velikosti.

Fullset Možnost Vključeno: Telovnik+Hlače+Potkošulja

Druga Možnost Je Vključen :Samo Vijolični Telovnik

sem se lahko prodajo v ločenih delih,na primer: Pas ali Plašč,itd.če potrebujete ,se OBRNITE na NAS .

če ne želite naložiti cosplay oblačila, ki jih potrebujejo v moji trgovini, nas lahko kontaktirate in zagotavljajo podrobne slike in ime characteres , smo tudi to in dajejo nizko ceno.OBRNITE se na NAS ,hvala!

Predmet Merjenja se lahko nekoliko razlikuje.Barve prikazanih je lahko nekoliko drugačna zaradi svetlobne učinke v studiu.Seznam predmetov je v NAS.UK AU velikost,Št Azijskih velikosti.Za zagotovitev najboljše prileganje, prosimo, da jih skrbno preverite velikost info preden nalog;

Pomembno:Prosimo, predložite naslednje meritve na nas ASAP, ko zmagate na dražbi(kopiraj ta grafikon in ga pošljite k nam)

Prosimo, da nam pravilno izvajanje meritev in naše meri bo pustite približno 3-5 cm prostora glede na kostum slog.Za Made-to-meritve,zaradi česar čas približno 7-10days.Med zaseden sezone,ali za zapletene kostume,ali za nekatere unpredicated dogodkov(kot iz materiala),izdelava času je veliko dlje, kot normalno.

1. SEM LAHKO DOSTAVA PO CELEM SVETU . ( Razen Kitajske )

2. Naročila se obdelujejo v 24-48 ur plačilo preverjanje.

3. Če vam nujno potrebno,prosimo, bodite nam Ponavadi smo pošiljajo element z DHL.Epacket.EMS.itd.strošek je približno 7-10 dni .

(če želite spremeniti naslov za dostavo,prosim )

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, prosim .Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Postavka Ni Prejela

Prosimo, če je predmet, ki ne pridejo v 30 dneh.Bomo preverili s post office in poslati na manjkajoči podatek.

Poškodovan Element

Prosimo, če je predmet, ki je poškodovana, ko je prišel.Da nam pošljete e-pošto s fotografijo, je koristno.Bomo ponudili rešitve v takšnih primerih.Celotno vračilo ali zamenjava se bo zagotovljeno.

Ne, kot je pričakovano

Prosimo, če je predmet, ki ni, kot je pričakovano.Prosimo, priložite sliko in opis, če je to mogoče.Delali bomo z vami na rešitev.

Vrnitev za vračilo

Prosimo, če želite, da se vrnete izdelek.Sprejemamo zameno za vračilo kupnine v roku 30 dni po tem, ko postavka je prejel.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti Pet Zvezdic, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomembni.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

smo sami cosplay tovarne in zagotavljajo veleprodajna cena zbornice,Imamo deset let izkušenj v modi, cosplay design.Smo lahko skoraj po meri narejene vse noša v vseh velikosti, barve in slog.

Dober izdelek, kakovost, nižje cene.

Lahko pride do krajše zamude, za storitve za stranke preiskave, kot so naše storitve za stranke s sedežem v Hong Kong (GMT +8) in naše poslovanje ure: od ponedeljka do sobote (09:00-22:00) .Imamo običajno odgovor v 24 urah.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<