Brezplamensko Elektronski Candle Night Light LED Sveča Z RGB Daljinski upravljalnik Vosek za Sveče Za Božič Poročno Dekoracijo Doma

Brezplamensko Elektronski Candle Night Light LED Sveča Z RGB Daljinski upravljalnik Vosek za Sveče Za Božič Poročno Dekoracijo Doma

w106139

Novo

Na zalogi

€20.53 €12.31
Količina

Oznake: celinny vosek za sveče, sveča za jar, rgb svetloba bela, eroma sveča kozarci, fleurs, rojstni dan candel, čajnik toplejše, led vijak, posukanega sveča mal, doma dekor.

Opis:

➤Sveča je narejena za pravega voska z led žarnice, videti je, kot pravi sveča s plesom plamen, vendar brezplamensko in baterijski pogon, to je zelo priljubljena za poroka dogodek stranka, Bar,KTV,kavarna, Hotel Dekoracijo,Dom, soba Dekor Božič../Halloween Sveča, luč. ➤Cena za enoto sveče, različnih velikosti z različno ceno, lahko izberete velikost/količina, ki vam je všeč, in potem predložite, da bi ustrezno.

Značilnosti:

➤Smart Control:lahko nadzira več LED sveče z enim daljinskim upravljalnikom. ➤Sorte:Tako več svetlobnih ur in različne stopnje svetlosti, ki so izbirna.Izbirate lahko 2/4/6/8 ur z daljinskim nadzorom števec. ➤Prihranek energije:lahko preklopite navzdol LED sveče priročno, če niso potrebni za varčevanje z energijo.(Vedio show) ➤Varno:Ti LED sveče brez pravega plamena ne bo bolelo otroke ali hišne ljubljenčke ➤Odlično Darilo: lahko se uporablja v številnih priložnostih, vključno z Božič, rojstni dan, Zahvalni Dan, poročni obred, Valentinovo, materinski dan, očetovski Dan, Noč in noč Čarovnic itd. ➤Dimenzije so približno 3" v premeru do 4" 5" 6" visok.In 2 x AA baterije, ki so potrebne(niso vključene). ➤Se lahko uporablja v spalnici, salonih, dens, kopalnice, itd.brez tveganja požara.

Package:

- 1 x Pravi Plamen-učinek LED Sveča (izberete lahko velikost, Baterije niso vključene) - 1 x Daljinski upravljalnik( Eno svečo je en daljinski upravljalnik priložen.Za varnost zračnega prometa, gumb baterije niso vključene)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki