Mini Električni Mišična Masaža Pištolo Žep Vratu Mišice Massager Bolečine Za Zdravljenje Telesa, Masaža In Sprostitev Lajšanje Bolečin

Mini Električni Mišična Masaža Pištolo Žep Vratu Mišice Massager Bolečine Za Zdravljenje Telesa, Masaža In Sprostitev Lajšanje Bolečin

w10598

Novo

Na zalogi

€8.05 €4.59
Količina

Oznake: masaža mišic pištolo, fascial pištolo, mini massag, osebni massager električni, mini električni blazine masaža, leravan, massag, univerzalni fascial pištolo, pištolo yunmai, sumoran.

Opis:

Značilnosti:

1. Majhen in enostaven za uporabo: V ročni massager tehta samo 350 g, ergonomsko ročaj zmanjšuje zunanje vibracije, in trajen-slip silikonski ročaj omogoča massager lažje, da pridržite in udobno za vas, da uživajo.

2. Ergonomska oblika, bolj udoben ročaj, vam lahko pomaga razbremeniti utrujenost, lajšanje bolečin, in da fitnes učinek precejšen.

3. V massager lahko aktivira mišice: spodbuja krvni obtok, močno zmanjšanje mišične čas okrevanja, lajšanje bolečin, in se sprostite od glave do pete.

4. 5 Hitrost: Obstaja 5 po meri intenzivnost nastavitve, ki omogočajo, da se osredotočite na globoko organizacija dela, povečan promet ali dejavnosti.Vsaka mišica je drugačen, z različnih oblik, velikosti in funkcij.

5. Akumulatorska litijeva baterija: V massager je opremljen z 1500mAh visoke kakovosti litijeve baterije, baterije in življenje je dolgo.

Specifikacije:

specifikacija:

Hitrost: 1200-3200 vrt. / min

Velikost izdelka: 13*14*4 cm

Shell material: ABS

Masaža glave material: PP

Paket Je Vključeno:

1 * Fascijo pištolo

1 * Masaža glave

1 *POMOŽNI napajalni kabel

1 *Priročnik

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<