Bluetooth Tipkovnico, Miško, Kombinirani Z Večpredstavnostna Funkcijo Brezžične Povezave Za Android/Windows Tabličnega RAČUNALNIKA, Računalniške Tipkovnice

Bluetooth Tipkovnico, Miško, Kombinirani Z Večpredstavnostna Funkcijo Brezžične Povezave Za Android/Windows Tabličnega RAČUNALNIKA, Računalniške Tipkovnice

w10594

Novo

Na zalogi

€16.42 €9.69
Količina

Oznake: Tipkovnica, Tablični računalnik, mini i9s, tipkovnica mechan, brezžična tipkovnica, bluetooth tipkovnica, android tablet, mehanik numpad, teclados mecanicos, tablete voyo 10 inch.

Opis:

Funkcija:

1. Kabel-Brezplačno.Povezava Bluetooth z vašo Mobilnih Naprav, kot so tablični računalniki in mobilni telefoni, ki bi vam bolj priročno, ko ste tip, Delovno razdaljo do 10 metrov.

2. Super Združljivosti.

Bluetooth miško samo za Android / Windows /IOS.

Bluetooth tipkovnica za Android / Windows / IOS.

3. Razumna Postavitev.

Postavitev s pomočjo tipk za bližnjice Prilagojeno za vse ipad Vključuje Obseg, Glasbeni Nadzor, Svetlosti, itd.Ergonomska miška zelo udobno

4. Dolgo Življenjsko Dobo Baterije.

30-dnevno neprekinjeno uporabo in auto sleep mode omogoča do pol leta med baterija spremembe (2 X AAA Baterije za tipkovnico 2X AAA baterije za miško)

Kako uporabljati IOS sistem:

1. Tipkovnico lahko neposredno povezan z Bluetooth.Način s tipkovnico je, kot sledi: Vklopite na "funkcije Bluetooth" na mobilni telefon-vklop "Bluetooth stikalo" na spodnjem delu tipkovnice-še naprej kliknite na piko gumb na dnu tipkovnice za 2 sekundi, počakajte, da se tipkovnica LED-indikator utripa-mobilni telefon Bluetooth lahko iščete s tipkovnico Bluetooth naprav.

2. Miške ne more biti neposredno povezan z Bluetooth.Način, z miško, je naslednje: Odprite "Nastavitve"-kliknite "Dostopnosti"-kliknite "Dotik"-kliknite "Podporne Dotik"-kliknite "Naprava"-kliknite "Bluetooth Device"-išče "Tipkovnico Bluetooth"-klik na povezavo. (Samo podporo IOS13.0 in zgoraj)

3. Bluetooth miška ne podpira različice spodaj IOS13.0.

Kako uporabljati Android sistem:

Tipkovnico in miško lahko priključite neposredno na funkcijo Bluetooth mobilnega telefona/ipad.

Specifikacije:

specifikacija:

Ime: Bluetooth tipkovnico in miško, da nastavite

Način povezave: Bluetooth

Bluetooth različica: 4.0

Prenos oddaljenost: 10 m

Delovna napetost: 3.0—4.0 V

Delovni tok:

Tipkovnica napajanje: 2 x AAA (niso vključene)

Miško napajanje: 2 x AAA (niso vključene)

Združljiv sistem: IOS, Android, Windows

Tipkovnica teža: približno 290 g

Tipkovnica velikost: 285*121*21 mm

Paket Je Vključeno:

1*Tipkovnica

1*miška

1*Uporabniški Priročnik

Opombe:

Opomba:

Ta izdelek ima le funkcijo Bluetooth in ni 2.4 G brezžično funkcijo, zato ni primerna za računalnike brez Bluetooth naprav (kot namizni računalniki)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<