Microfono Inalambrico Z MIC USB Žična 3m/9.8 ft Mikrofona Visoka Zmogljivost Microfone Za Preklop PS4 Wii U PC

Microfono Inalambrico Z MIC USB Žična 3m/9.8 ft Mikrofona Visoka Zmogljivost Microfone Za Preklop PS4 Wii U PC

w105234

Novo

Na zalogi

€5.69 €4.32
Količina

Oznake: bm800 kondenzator mikrofon, fifine k678 pop filter, nintendo wii, hi-fi usb mikrofon, brnenje visoko nosilnostjo, u87, e935, microphon za pc, microphon, skupina mikrofon.

USB Žična 3m/9.8 ft Mikrofona Visoka Zmogljivost Karaoke MIC za Nintend Stikalo PS4 Wii U XBOX360, PC

Specifikacija:

Delovna Napetost: Vrata USB Napajanje--5V

Delovni tok: 30-40 mA

Induktivni MIC občutljivost: - 60dB (600ohm)

Frekvenčni razpon: 20-20000HZ

SNR: ADC/85dB, DAC/90dB

Dinamični razpon: ≥ 85dBA

Usmerjenost: non-usmerjenost

Žice dolžina: 3 m/9.8 ft

Pakiranje velikost: 230mm*70 mm*60mm/9.05*2.75*2.36"

Pakiranje teža: 263g

Uporaba:

Primerna platforma: za WII, za WII U, za STIKALO, za PS2, za PS3, za PS4, za XBOX360, za XBOX ENO, za XBOX ONE X, PC

Združljiv za WII, za WII U, za STIKALO, za PS2, za PS3, za PS4, za XBOX360, za XBOX ENO, za XBOX ONE X, PC in vrsto glasbe igre.

Navodili Za Uporabo:

1. PC računalnik: Vstavite USB-vtič žična mikrofona vstavite v vrata USB na računalniku, potem lahko igrajo in pojejo.

2. Za PS2: Priključite kabel mikrofon USB priključite v vrata USB gostiteljice za PS2, nato pa vklopite napajanje gostiteljice za PS2, uporabite ročico za PS2, da delujejo v igro, in deluje v skladu z igro poziv po vstopu v igro.

3. Za PS3: Priključite kabel mikrofon USB priključite v vrata USB gostiteljice za PS3, nato pa vklopite napajanje gostiteljice za PS3, uporabite ročico za PS3 za delovanje v igro, in deluje v skladu z igro poziv po vstopu v igro.

4. Za PS4: Priključite kabel mikrofon USB priključite v vrata USB gostiteljice za PS4, nato pa vklopite napajanje gostiteljice za PS4, uporabite ročico za PS4, da delujejo v igro, po vstopu v igro, delujejo v skladu z igro poziv.

5. Za WII: Priključite kabel mikrofon USB priključite v vrata USB gostiteljice za WII, nato pa vklopite napajanje gostiteljice za WII, uporabite WII ročico za upravljanje v igro, po vstopu v igro, delujejo v skladu z igro poziv.

6. Za WII U: Priključite kabel mikrofon USB priključite v vrata USB gostiteljice za WII U, nato pa vklopite napajanje gostiteljice za WII U, uporabite WII ročico za upravljanje v igro, po vstopu v igro, delujejo v skladu z igro poziv.

7. Za STIKALO: Priključite kabel mikrofon USB priključite v USB-vrata za STIKALO gostiteljice znanja, nato priključite HDIM video kabel za TELEVIZOR, napajalni adapter, vklopite gostiteljice za PREKLOP napajanja, uporabite za PREKLOP ujemanje ročaj delovanje za vstop v igro, in deluje v skladu z igro poziv po vstopu v igro.

8. Za XBOX Serije Gostitelj: Vstavite kabel, mikrofon, USB priključite v gostiteljsko za XBOX USB vrata, nato vklopite gostiteljice za XBOX napajanje, uporabite ročico za XBOX delovanje za vstop v igro, po vstopu v igro, glede na igro poziv delovanje lahko uporablja.

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

1 x Mikrofon

[relateproductdetail/]

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Pokvarjena izdelki MORAJO BITI prijavljene in so se vrnili z originalno embalažo, če je to mogoče.Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<