143cm Akvarijske Vode Menjalec Orodje Fish Tank Gramoz Čistilo Fish Tank Vode Menjalec z Ribolov Neto Akvarij Dodatki

143cm Akvarijske Vode Menjalec Orodje Fish Tank Gramoz Čistilo Fish Tank Vode Menjalec z Ribolov Neto Akvarij Dodatki

w10517

Novo

Na zalogi

€46.77 €5.61
Količina

Oznake: fish tank čistilo plače, akvarij meredov, fish tank čistilo sunsun, akvarij neto, akvarij kozice, akvarij neto kozice, marine black vodo rezervoar za čistilo, čist akvarij, fish tank ogljikovih voda čistejša, fish tank vode čistilo powde.

To fish tank vode menjalec lahko čiščenje akvarija enostavno in hitro.Prihaja z ribolov net, bolj udobno in ekonomično.Dobra voda menjalec set!

Značilnosti:

Vodo je mogoče sesati z lahkoto jih stisnite big bag nežno.

Z njim se lahko čiščenje akvarija enostavno in hitro.Idealen za vodo spreminja in gramoz za čiščenje, je enostaven in priročen za uporabo.

Ta akvarij vode changer je izdelan iz kakovostne plastične materiale, ki se lahko zagotavljajo dolgo časa uporabe.

Idealen je za vode, spreminjanje in gramoza, čiščenje, daje vaš riba lepo življenjsko okolje.

Tudi ribolov net, bolj udobno, praktično in ekonomično.Enostaven za uporabo, brez škode za ribe, kot nalašč za čiščenje naplavin v vodi, kot so dodatni hrane in presežek dekoracijo.

Kakršne koli težave, se obrnite na našo trgovino brez obotavljanja.Čast, da vam služijo!

Specifikacija:

Ime: Akvarij gramoz čistilo + ribolov neto nastavite

Glavni material: Plastika, ABS

Voda cevi s premerom: 1.4 cm/0.55 v

Cevi dolžina: 143cm/56.3 v

Package Informacije:

Paket velikost: 15 * 48 * 6 cm / 5.90 * 18.90 * 2.36 v

Package teža: 91g

Plastična Embalaža

Package Seznam:

1* Akvarij gramoz čistilec

1* Ribolov neto

1.Originalni izdelek slike so na voljo za stare stranke.

2.Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

3.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker se obdelujejo s strani Tretjih oseb, storitev.

4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki .

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, prosimo, obrnite neposredno na nas, preden zapustijo Povratnih informacij.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas! ?

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z našo servisno ekipo, prepričani smo, da lahko rešijo problem za vas popolnoma na prijazen način !

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<