Erekcija zaklepni Obroček Zamudo Izliv USB Polnilne Petelin Obroč z vibriranjem Penis Prstan 10 Frekvenca Silikonski Spolnih Igrač za Moške

Erekcija zaklepni Obroček Zamudo Izliv USB Polnilne Petelin Obroč z vibriranjem Penis Prstan 10 Frekvenca Silikonski Spolnih Igrač za Moške

w105077

Novo

Na zalogi

€16.35
Količina

Oznake: izboljšanje petelin obroči, rudnik seks igrače, zamude obroč, seks igrače, mavrica cirkonij, petelin obroč pnevmatike, peni obroč, lelo seks igrače, petelin, obroč tanka prst dekle.

Erekcija zaklepni Obroček Zamudo Izliv USB Polnilne Petelin Obroč z vibriranjem Penis Prstan 10 Frekvenca Silikonski Spolnih Igrač za Moške

1.100% Nova in visoke kakovosti.

2.Barva: Črna.

3.Material: Silikon + ABS.

4.Funkcija: 10 načini vibracij.

5.Polnjenje: USB Polnjenje.

6.Velikost: Kot slike prikazujejo.

7.Elastičnost oblika je primerna za vsako velikost penisa.

8.Silikonski obročki so stretchy in udobno.

9.Dali bolj čvrsta, dlje časa trajajoče erekcije.

10.10 hitrost vibracij hitrost, nepremočljiva design.

11.Uporaba: Dolgo pritisnite gumb za vklop 2~3 sekunde za vklop/izklop, kratko pritisnite gumb za vklop, da spremenite vibracijsko načinov.

12.Bomo napisali "Dnevne potrebe" na paket Za zaščito zasebnosti kupca.

13.Prosimo, počakajte malo velikosti napak zaradi ročnega merjenja.

14.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

1,Bomo poslali na parceli 2-4 dni po plačilu.

2,Prosimo, izberite "China Post Registriranih Zraka Pošta" ali "Epacket" ali "www.apok.si Standardna Dostava" .Dostava času hitro(12-35days).imate številko za sledenje in bodo vedeli, kje je vaš paket .

3,Kažejo, da ne izberete "China Post Navadne Majhne Paketni Plus".ker je dobavni rok zelo dolgo in ne more biti spremljana v vaši državi.ob istem času ,morda ne morete prejeti paket.

4,Če ne morete prejemati vaša parcela v 30 dneh Ne odprete spora .Prosimo, da nas kontaktirate frist čas.Bomo preverili in podaljša rok dobave za vas.

5,Če je paket izgubil ,bomo povračilo celotno ali poslati novo vas .

1,Ko niste prejeli vaš paket ali paket poškodovan,ali so v proizvode z napako,prosimo, da nam nekaj slik kot dokaz.Bomo celotno vračilo ali poslati novo vas .

2,Če ne boste zadovoljni elementa, ko boste prejeli,prosimo, da se vrnete v roku 14 dni za zamenjavo ali vračilo kupnine.

3,Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, smo lahko znova pošljete novo .Vendar boste morali plačati dodatne stroške pošiljanja.

1,Smo lahko dropshipping.

2,smo lahko pošiljko 1-2 dni.Če izdelek ni na zalogi ,morda 3-5 dni.

3,Smo lahko proces 200-300 naročil na dan.

4,pošljemo paket brez podjetje ime, cena, QR kode in drugih predstavitvenih informacij.

5,Prosimo, ponujajo svoje polno ime,in podrobne naslov.Če ne boste prejeli, ker vaše ime ali naslov ,Nismo odgovorni.

1,Ko dobiš paket ,vas prosimo, da nas 5 zvezd in dobre povratne informacije .lahko dobite 5% popusta ob naslednjem pruchase.(Pusti sporočilo "Dobre Povratne informacije" v vaše naročilo,bomo prilagodite vaše naročilo ceno, preden ste jo plačali).

2,Če se izdelek, ki imajo kakršne koli težave, ko jih dobite ,prosimo, obrnite na nas frist čas .Slabe povratne informacije ne more rešiti vaš problem.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki