KSGER T12 V3.0 STM32 Spajkalna Postaja OLED Digitalna Spajkalna Železa Desoldering Postaja Železne Palice Electrocautery Aparat

KSGER T12 V3.0 STM32 Spajkalna Postaja OLED Digitalna Spajkalna Železa Desoldering Postaja Železne Palice Electrocautery Aparat

w104742

Novo

Na zalogi

€48.30 €41.05
Količina

Oznake: sr2ez, predgrevanje, t12, zholo lemilo t12, 858d moč, postaja yihua, ksger stm32 oled, železo spajkanje, odbor stm32, 8588d ročaj.

KSGER T12 V3.0 STM32 Spajkalna Postaja OLED Digitalna Spajkalna Železa Desoldering Postaja Železne Palice Electrocautery Aparat

Opis: Model: T12 (brez napajanja)

Napajanje območje: DC12V-24V 3A

Moč: 72W (MAKS.)

Nadzor Temperature obseg: 150 fotografij sistema - 480 kamera sistem

S funkcijo: samodejno spanja, avtomatski izklop, en gumb močne temperaturne

Prednosti: hitro ogrevanje, DC napajalnik, majhen, enostaven za prevoz

Vhodna napetost: 110-240V

Izhodna napetost: 24V

Ogrevanje čas: 8

Seznam Vsebine:

1x elektronski spajkalne postaje (brez napajanja)

Če želite, da je v veliko količino, nas prosimo kontaktirajte.Bomo ponudili boljšo ceno za vas!

1. Mi ladje paket, v roku 3 delovni dan po plačilu jasno.

2.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Kupci so odgovorni forthese stroškov.

3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo

4.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.

6.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke andget nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v vašem possessionmore kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Tam so NOEXCEPTIONS!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu predmet v svoje prvotno stanje andpackaging z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži,če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI

3. ZAMENJAJTE POSTAVKE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

4.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si!

1. Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, ocenite podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev) na www.apok.si z"ODLIČNO 5 ZVEZD" in pustite nas pozitivne povratne informacije.Smo tudi, da bo storiti enako za vas.

2.Če niste zadovoljni s poslom, iz katerega koli razloga, prosimo, da ne bo hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.

3.Smo trdo delati, da poskrbite, da www.apok.si Stranka 100% Zadovoljna in odpravite vse težave za vas.Prepričani smo, da vse, kar bi lahko rešili tako, da so komunikacije.Bomo tukaj ponuditi najboljšo storitev za vas.4.Vse e-pošte in sporočil, bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Opravičujemo se za pozen odgovor v času počitnic.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki