Pravega Usnja primeru telefon za Xiaomi Mi 9 9T PRO 9 JV A3 A2 8 Pro Lite kritje Za Xiomi Redmi Opomba 8 Pro 8T Opomba 7 6 5 Plus 4x 8

Pravega Usnja primeru telefon za Xiaomi Mi 9 9T PRO 9 JV A3 A2 8 Pro Lite kritje Za Xiomi Redmi Opomba 8 Pro 8T Opomba 7 6 5 Plus 4x 8

w10432

Novo

Na zalogi

€12.33 €9.74
Količina

Oznake: 9 pro xiaomi redmi opomba primeru, xiomi mi a5 primeru telefon, glas xiomi opomba 8 pro, motorola brezžični, redmi upoštevajte, 9t primeru, ohišje za 8 redmi, xiaomi mi a2 lite 3 primeru usnje, 360 primeru opomba 5, primeru infinix opomba 7, mi9.

1. Nazaj Material: 100% Naravni Krava Antilop Usnja. 2. Notranjost Material: PC 3. Funkcija: Veliko zaščito pred umazanijo, praske in poškodbe. 4. 100% Ročno Proces, 100% čisto nov in dobre kakovosti. 5. Super darilo za vaš ljubimec, ali sami.Prosimo, Ne Skrbite O Sliki, ki prikazuje narobe fotoaparata, Ko Ste Prejeli Izdelek, Je Popolna Kombinacija S Kamero Luknjo, Natančnost Lokacije.

★Dongguan Huangjun Usnje Co., Ltd.ustanovljena v letu 2008,je specializirano za proizvodnjo in predelavo mobilni telefon je na primer usnje.Imamo lastno tovarno, ki se nahaja v Dongguan mesto,in da veliko OEM naročila, kot na naših strank zahtevo.Naši izdelki so bila prodaja zelo dobro in tudi prejel dober ugled doma in v tujini za svoje visoko kakovost in konkurenčne cene.Visoka kakovost izdelkov in kupcev zadovoljstvo, so tisto, kar smo vedno sledili. ★ [LANGSIDI] usnje primerih so bile popolnoma ročno iz 100% pristen cowhide Usnje.Roko občutek premium usnja, ki je zgornji razred.Vsak kos naravno usnje ima svoje žile in pore, tako da je tekstura vsakega izdelka prejmete je edinstven.Kaj lahko zdi kot nepopolnost je dejansko tisto, kar jo naredi posebno. ★ [MULTI-FUNCTION] Preprosta modna in nizko profil design, ultra-tanek in super-tanek brez velikih občutek, primeru, da se prilega vaši dlani.Ponuja napravo enostavno dal v in vzemite ven.Zvočnik upam, da je na vrhu spredaj, sprejemanje telefonskih klicev brez odpiranja ohišja. ★ [NATANČNO IZREZI] fotografiranje, poslušanje glasbe, polnjenje telefona, in uporabite svoj strani gumbov, ne da bi kdaj odstranjevanje primeru!Lepe izrezi ponuja lažji dostop do vseh vrat, vse tipke, senzorji, zvočniki in kamera vašega telefona.Stitched obloge z ročno izdelave izgleda značilen in vrhunsko.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki