Zamenjava Nazaj Lupini za Xbox Enega Slim Mat Zamenjajte Strani Prijemala Pokrov Baterije za Microsoft Xbox En S Slim

Zamenjava Nazaj Lupini za Xbox Enega Slim Mat Zamenjajte Strani Prijemala Pokrov Baterije za Microsoft Xbox En S Slim

w104107

Novo

Na zalogi

€4.87 €3.40
Količina

Oznake: srebro xbox lupini, ahegao xbox eno, ena xbox, datum žaba, primeru xbox, shell xbox, primeru ps3, originalni krmilnik xbox lupini, sega genesis zamenjava lupini, xbox elite krmilnik nazaj lupini.

To je zadnji lupini + prijemala + pokrovček za baterijo za Xbox Enega Slim Opisi: 1. Združljiv z Xbox en S krmilnikom 2. Material: ABS Paket Vključuje:

1 x lupine Nazaj

1 x pokrov Baterije

2 x Popotna

Obvestilo 1. Prodajamo samo krmilnik gumbi , ne celoten upravljavec ; 2. Vsi zaslon je drugačen , tako barvo mogoče imajo malo drugačen,prosimo za razumevanje ; 3. Če želite debelo naš izdelek , vas prosimo, stik z nami , bo vašim dobrim popust; 4. Če želite po meri svoj krmilnik lupini , prosim stik z nami ; 5. Ko bo naročilo , prosimo preverite vaš krmilnik notranjosti , obstaja veliko različnih različica o krmilnik lupini , prodamo to različico , če je vaša odgovornost, da preverite vaš krmilnik različico.

Plačilo Zneska Podpore Zneska Naročila VISA in Master Card Kreditne Kartice 0.01 USD-50,000 USD Maestro Debetno Kartico 0.01 USD-50,000 USD WebMoney 0.01 USD-50,001 USD Bančno Nakazilo 20.01 USD-50,000 USD Western Union 0.01 USD-JE 5.000 USD QIWI 0.01 USD-JE 5.000 USD Boleto

1USD-ZA 3.000 USD

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko Način

Čas dostave DHL/ FedEx/ TNT/ UPS Hitrem 3-7 Dni www.apok.si Premium Dostava 4-15 Dni www.apok.si Standardna Dostava 10-35 Dni Royal Mail Gospodarstvo 10-15 Dni Rusija Express-SPSR 11-14 Dni China Post Registriranih Air Mail 15-45 Dni Correos Gospodarstvo 20-25 Dni

1) Če so v Braziliji , v čas dostave je 25-90 dni , ne glede na to, kakšno dostava pot, ker po meri.

2) Če ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Hitrem, morda morali plačati nekaj davka, ko ste se prijavili polje.

3), Če ste iz Brazilije, Čila in Argentine , in izberite DHL/FedEx/TNT/UPS, prosimo, provise nam svojo davčno številko za pomoč, ko blago preide po meri fasterly.

4), Če ste iz Brazilije, Čila in Španija , in izberite UPS dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

5), Če ste iz Švica, Švedska, Avstrija , in izberite TNT dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

6), Če ste iz Nemčije , in izberite TNT dostava pot, prosimo, provise vaše podjetje kodo

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas .Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje , posebni razlog za vrnitev, in številko naročila . 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1) 8 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo . 2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži , če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila .MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si!

PUSTITE 5 ZVEZDIC POVRATNE INFORMACIJE, DOBITE POPUST KUPON!

1. Kako natančen je bil opis izdelka?Zelo Natančen 2. Kako zadovoljen si bil ti s prodajalcem, je komunikacija?Zelo Zadovoljni 3. Kako hitro si prodajalec ladja predmete?Zelo Hitro

Č e ste zadovoljni z da, vas prosimo, da 5 Star povratne informacije redu, da je bolje, če lahko daste v skupno rabo fotografije, da nam pokaže podrobnosti ocena povratne informacije.Mi vam bo dala kuponi za popust .Če niste zadovoljni z naročilom, nas kontaktirajte v roku 24 ur , mi bo ostal z vami, dokler ne odpravite težave .

_________________________________________________________________________________________________________

Premium Sorodni Izdelki

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<