Samodejno Raztegljive Pes Povodec 3/5/8 Metrov Non-Slip Najlon Hoja Pes Povodec Za Psa Varnostnim Pasom Hišnih Dodatki

Samodejno Raztegljive Pes Povodec 3/5/8 Metrov Non-Slip Najlon Hoja Pes Povodec Za Psa Varnostnim Pasom Hišnih Dodatki

w102871

Novo

Na zalogi

€23.43 €12.89
Količina

Oznake: pes har, hlbb pes ovratnik, dodatek pes, zmaji psi, pes povodec, vezi hišni ljubljenčki, diamond pes pasu, povodci pse povodci, korzet ženska, pes.

Izdelki, ki jih prodajajo, so skrbno izbrani, ne ponarejenih izdelkov.Prosimo, bodite prepričani, da kupite.Po njenem plačilu, vam bomo poslali paket, da vaš prijatelj v 24 urah, tako da boste lahko prejeli paket v najkrajšem možnem času.Ta trgovina ima vse vrste hišne potrebščine.Če imate več zahtev, prosimo, pojdite v trgovino, da izberejo.Če ne najdete izdelek, ki ga potrebujete, lahko nam pošljete e-pošto za posvetovanje, in naši trgovini vam bo izdelek, ki ga potrebujete v najkrajšem možnem času.Samodejno teleskopsko načrtovanje, eno ključnih delovanje.Močno nosilnosti, ne bojte se vleče.Lahko potovanje enostavno.

Lahko enostavno nositi 55kg

1: Gumb Eno-gumb za nadzor tipko, da zategniti vrv, enostavno in priročno. 2: Vrv Močan in vzdržljiv, ni enostavno, da bi prekinil 3: Ročaj Electroplated lahki pull-oblikovane sponke, visoke kakovosti, mehka in udoben občutek.

Po sprostitvi, pritisnite gumb naprej, če želite zakleniti vrv, pritisnite gumb nazaj, da odklenete vrv, da prilagodite dolžino.

Močna in močna zelo trajen

(V nekaterih državah/regijah se obrnite na nas po elektronski pošti za podrobnosti.) Tako dolgo, kot je cena v trgovini kupite več kot $200, vam bomo poslali HDL, FedEx, UPS, tako da boste lahko prejeli paket v najkrajšem možnem času.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki